Små läckerheter och skål!

17 augusti - 2012 | 6 kommentarer

Det blir ju lite annorlunda när jag står på Formex och lägger upp små läckerheter på Gerberas vackra keramik.

När fatet är fullt vågar ingen smaka!

Jisses! De tror det är rekvisita!

Sen gick ryktet!

Om hur goa grejer man kunde få i Gerberas monter!

Och nu är jag hemma!

Jag säger bara:

Skål!

Vilken ljuvlig sommarkväll!

Och trevlig helg!


Elin Maria! Jag gillar också en granitgrå färgen på faten. Och rosen är i cement! TKB! Tack och en härlig söndag till dig! /Monika

monikasmat | 2012-08-19 10:51:53

Haha...kan förstår folk..."vackert är gott" fick ännu ett bevis! Blev "helt tagen" av bilden med vinglas och ros - så berörande..(precis som Elin Maria skriver) Kvarstår bara att önska dig och alla bloggbesökare en skön lördagskväll;)

TKB | 2012-08-18 18:45:27

SÅ ROLIGT, ATT GERBERA NU LYSER I GRÅTT OCKSÅ. VISST HAR DEN FÄRGEN GLÖMTS LITE ? LYFTET KOM HÄR & NU I MINA ÖGON. TJUSIGT MED DIN HEMMADEKOR VAR DET OCKSÅ. KANSKE VAR DET ETT LJUS I FORM AV EN ROS. SNYGGT HURSOM, DÅ DEN VAR I GRÅ TON. SOPPAN PASSAR VERKLIGEN EN VARM DAG & DET ÄR SOM DU SÄGER BÅDE SVALKANDE OCH HET SAMTIDIGT. GOD HELG- FORTSÄTTNING !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-08-18 16:44:25

Maud! Åh, det är roligt med nya vinglas! Just igår drack jag ett gott vin från Nya Zeeland, Marlborough, Saint Clair Family Estate, Chardonnay! Och kul att du gillade de små läckerheterna! UJ! Tusen tack! /Monika

monikasmat | 2012-08-18 11:06:00

Den ätbara rekvisitan ser smaskig ut. Ser fram emot ditt boksläpp!

UJ | 2012-08-18 09:59:36

Instämmer med att kvällen är ljuvlig! Njuter lite mer än vanligt att det är fedagkväll. Första arbetsveckan efter sommarlovet är avklarad. Skönt! Jag förstår att de tror att det är rekvisita. De är ju jättefina! Snyggt grått fat. Vilket vin dricker du? Jag funderar på att investera i nya glas och försöker hitta en druva (vitt) som jag verkligen gillar och därefter ska jag köpa glasen som passar till druvan. Skål tillbaka till dig! /Maud

Maud | 2012-08-17 20:12:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *