Vinnarna är:

5 september - 2012 | 5 kommentarer

Oj!

Så många som ville vinna min bok både här på bloggen och på min facebooksida. Tusen tack för det!

Och ännu fler Tusen tack för alla fina och smickrande kommentarer, jag blir så glad ska ni veta!

Som ni förstår har det inte varit lätt att välja mellan smicker, roligheter, fyndigheter, behövande, uppriktiga, ungdomar med flera. Helst skulle jag vilja att alla vann!

Se själva några exempel:

Smicker från Erika:

Din nya bok vill så klart alla matlagare äga,

du lär ju oss alla hur man ska gå tillväga.

För att laga mat som är vacker och näringsrik,

du skulle nog kunna koka soppa på en spik.

En inspiratör av rang, men chosefri och ödmjuk,

vacker som en dag men utan att vara behagsjuk.

Dina recept ger åt maten nya dimensioner,

så skönt att laga annan vardagsmat än makaroner.

Jag väntar nu otåligt på årets bokmässa,

för att få träffa världens bästa matprinsessa!

Jag hoppas på tur och att vinna din nya bok,

då skulle jag hoppa av lycka som en tok!

Fyndigheter från Jenny:

Min matlåda ikläds ofta samma invanda stass.

Med en touch av Vogue skulle den nå en helt ny klass.

Vardagslunchen skulle upplevas som rena haute couture.

Lyxig som en lördagskväll men inte lika dyr.

Roligheter från Jerker:

För att imponera på min fru som bara tror att jag äter hamburgare 🙂

Behövande från Camilla:

Eftersom min hjärna har gått i strejk och jag blivit sjukskriven så hade jag kanske blivit frisk fortare om vardagarna hade smakat ”lördag hela veckan”.

Uppriktighet från Jessica:

Mina barn tycker det borde finnas en lag, man får inte äta samma mat varje dag. Min kunskap är helt enkelt noll, jag på nya rätter har ingen koll. Jag behöver därför ett ex av din bok, så att jag blir mer klok. Vardagsmaten ska få smaka mera gott och vara mera vardagligt flott!

Och ungdomarna, från Erik:

Jag behöver lördagsvardagsinspiration för jag är alldeles för ung för att ha rasat ner i en veckomatlagning utan glädje. Ynka 25 år gammal, i stadigt förhållande och utan barn. Vad har jag som talar mot att laga ståtlig festmat varje dag? Jo en ståtlig storkokbok med glammiga gulddetaljer saknas. Smicker smicker, men det kommer man långt med sa min mamma. Jag tror din nya bok är minst lika vacker som julboken, som troget pryder hyllan i köket där jag nu städat undan och redan reserverat en tom plats;)

Jag fick helt enkelt välja ut några till ”final” och sedan helt skoningslöst dra lott bland dessa.

Så Kära vänner, de lyckliga tu vinnarna är:

En ung tjej, Mathilda som vill vinna boken till sin mamma:

Snälla snälla Monika, min mamma Ann fyller år den 19 september och jag vill gärna ge henne din bok i födelsedagspresent. Men när man varit arbetslös sen studenten 2008 och bara hankat sig fram på timmar är plånboken inte allt för stor. Hon läser din blogg dagligen. Men eftersom hon inte är med i Facebook skojade hon med pappa om att gilla din sida för att vinna denna bok. Tänkte att jag kunde överraska henne. Kram 🙂

Och från Malin:

Hej Monika! Min vardag smakar inte ens tisdag! Har noll inspiration på vardagar och lagar bara typ makaroner och skitmat – jag behöver dig, din bok och din inspiration! Har gillat och delat på Facebook!

Så, Ett stort och varmt grattis till Malin och Mathilda!

Nu återstår bara att önska er Bon appetit!

 

 


Maria J! Åh, vad kul! Hoppas du kommer att gilla den! Och lycka till med pajen! /Monika

monikasmat | 2012-09-09 08:49:00

Har inte varit med i tävlingen men blev överlycklig idag när boken gick att "klicka hem" på Adlibris. Väntar med spänning. Under tiden tänkte jag bl a göra din kantarellpaj idag eftersom vi fick en herrans massa kantareller för ett tag sen.

MariaJ | 2012-09-09 08:31:53

Mrs G och Erika! Ni borde vinna, igen!!! Bara för att ni så generöst grattar! Och lycka till mrs G med nya bloggen! Kram! /monika

monikasmat | 2012-09-05 20:07:57

Grattis till vinnarna och tack för en fin tävling, Monica! Vi ses på mässan, för jag SKA ha din bok, haha!

Erika | 2012-09-05 12:43:06

Åh stort grattis till vinnarna! Kram Mrs G Ps. Jag har nyligen startat ännu en blogg som heter http://inredningshjalpen.com det är exakt vad det låter som! Kika gärna in hos mig! Ds

Mrs G Http://wereholidays.wordpress.com | 2012-09-05 10:41:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *