Höstmys med krämiga tapas steg för steg!

20 september - 2012 | 4 kommentarer

Jag älskar hösten!

Särskilt när den bjuder på några härliga soliga dagar så här i september. Detta är en perfekt tid att ställa till med ett trevligt mingel.

Det var precis vad jag gjorde häromdagen.

Jag bjöd några vänner på varm färskpressad äppelmust smaksatt med kanel och en skvätt vodka för den som önskade. Till det serverade jag några krämiga tapas!

FÄRSKOSTBOLLAR MED SOLTORKAD TOMAT

Forma bollar av Philadelphiaost, gärna den som är smaksatt med gräslök. Finhacka några marinerade soltorkade tomater och rulla bollarna häri. Klart!

SERRANOKNYTEN MED FÄRSKOST OCH HONUNGSDOPPAD VALNÖT

Lägg så många valnötter som knyten du ska göra på ett fat. Ringla över flytande honung.

Bred sedan ut några skivor parmaskinka eller serranoskinka på ett fat. Lägg på en klick Philadelphiaost och en honungsdoppad valnöt.

Knyt ihop till små knyten med ett gräslöksstrå, klart!

Enkelt, festligt och supergott!


Åh så mycket gott:) Trevlig fredag! Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Victoria | 2012-09-21 07:13:34

Hmm sol har vinte sett någon här i Båstad, bara små glimtar idag och sen regn regn...trist, men jag älskar hösten ändå. Mr G är redan inne på vårplaneringen och en ny mässa....:) Du var ju succé senast och kanske kanske kan det bli en repris? Stor kram Mrs G Ps. Jag har en nystartad inredningblogg http://inredningshjalpen.com , där jag förresten skrev om mässan i Stockholm i våras, så då kom du ju såklart med igen!Ds

Mrs G Http://wereholidays.wordpress.com | 2012-09-20 22:45:09

Elin Maria! Tack själv och trevlig kväll! /Monika

monikasmat | 2012-09-20 20:48:43

INNAN JAG ÖPPNADE DIN HÄRLIGA GLÄDJEKÄLLA HÄR, TÄNKTE JAG : NU BEHÖVER JAG FÅ SE DE DÄR VACKRA FATEN & / ELLER TALLRIKARNA.......... SÅ JAG SÄGER BARA : SNYGGTALLRIKAR, SNYGGTALLRIKAR. TACK SÅ MYCKET ! DAGEN FICK ETT GOTT SLUT.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-09-20 19:25:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *