Bokmässan Dag 2!

28 september - 2012 | 3 kommentarer

Tusen tack alla ni som  kom idag!

Hoppas ni nu ska finna mycket glädje i köket!

Och jag fick äntligen träffa Erika som följt mig längre än jag anade!

Och så anlände Steffo!

Då blev det liv i luckan!

Här är vi uppklivna på stolar tillsammans med Björn Hellberg som fick stå på golvet av någon märklig anledning!

Nu är jag nybadad, ska äta middag och ladda för morgondagen.

Då måste ni komma!

Jag kommer att bjuda på smakprov av min chicken satay!

 

Tiderna för mitt program imorgon hittar ni här!

Varmt välkomna!


Casaofmia! Kul! Erika! Detsamma verkligen! Och stort lycka till i köket! /Monika

monikasmat | 2012-09-28 23:53:06

Hej! Det var så roligt att äntligen få träffa dig! Nu har jag kikat i den fina boken och det var ju rent otroligt vad många goda recept du har fått ihop! Jag ska laga så många jag bara kan! Tack snälla för att du skrev så fint till mig! Kram!

Erika | 2012-09-28 22:22:18

Hej Monika, jag var på bokmässan igår och köpte din fina bok, tyvärr var inte du där då, idag har jag lagat fisk ur din kokbok och hela familjen älskade det!!! Mums! Gå gärna in på min blogg och kika på resultatet, kram

casaofmia | 2012-09-28 22:09:53

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *