Bokmässan Dag 3!

29 september - 2012 | 6 kommentarer

Var ju en kul dag!

Den började med 4 kg kyckling tidigt i morse i mässrestaurangens kök som jag så ödmjukt fick låna för att få till min chicken satay som jag tänkte bjuda på hela dagen.

Och eftersom det skulle räcka till många fick jag ju göra små kycklingbitar i omgångar. Omgång nummer 5!

Smakproven gav resultat!

För av min pall med böcker från i torsdags…

finns nu endast ett bottenskrap kvar!

Och Steffo och jag har haft mest kul hela dan!

När vi inte varit på våra olika scener och pratat för våra böcker!

Nu blir det återigen en kvällsbad, tyvärr inte i havet men i badkaret och sedan är det dags för förlagsmiddag!

Till alla er som gick hem med min bok idag kan jag bara säga:

Lycka till med Chicken Satay!

Sidan 130!

Ha en underbar kväll!


Lexikon! Japp! /Monika

monikasmat | 2012-09-30 18:19:40

mums!!

Översätt lexin info | 2012-09-30 12:10:01

Victoria! Ja, jättekul! Som att vinna på högsta vinsten! Anna J! Tusen tack! Och synd att vi missade varandra! Erika! Ha, ha! Så bra! Nu får du hjälp i köket! Och byt på! /monika

monikasmat | 2012-09-30 00:37:04

Jag är inte förvånad att din bok sålt så bra. Den är verkligen en guldgruva. Min man satt med den i dag och jag höll på att bli tokig för han skulle visa mig vartenda recept vi skulle prova. Till slut fick jag lova att vi skulle laga allt i boken! Jag började med snabbinlagda gurkan i dag. Mormors oxrullader passade den fint till, men jag bytte hälften av ättikan mot citronsaft. Sååå gott!

Erika | 2012-09-29 23:22:22

Hej! Jag såg den fina skyltningen med din bok i ditt förlags monter. Tyvärr missade jag din signering då jag helt blandade ihop tiderna och vid kl 17 satt jag på bussen hem. Så kan det gå. Men jag ska införskaffa din bok ändå men den får bli utan din hälsning. Kul att försäljningen har gått så bra för dig. Förståeligt iofs... :-)

Anna J | 2012-09-29 22:42:11

Kul att du sålt så många:):) Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Victoria | 2012-09-29 21:33:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *