Hoppas att vi ses ikväll på Sinnen och smak!

19 oktober - 2012 | 2 kommentarer

Ja, då var det dags igen för Allt om mats fantastiska event Sinnen och Smak!

Jag kommer att vara där och signera min bok såklart!

Och så blir det säkerligen både gott och trevligt!


Tack Biggan! Det blev bra, riktigt bra till och med! Har ett svullet långfinger efter allt signerande, en kär krämpa dock:)! Och så roligt att du skaffat dig en äppelsvarv! Kram Monika

monikasmat | 2012-10-20 00:02:33

Hoppas och tror att ALLT...(om mat) blir lyckat till 100% på eventet i kväll för dig Monika! ...åsså en liten parentes, tack vare dig ,har jag hittat den genialiska "äppelsvarven"- den är nu i min ägo och jag har skalat, skivat och tagit ur kärnhus i ett swisch i dag på förmiddagen, på flera kilo äpplen...Oj så kul och enkelt!! Vilken uppfining du! Kram och trevlig heög från Biggan

Biggan | 2012-10-19 15:40:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *