Rapport från Sinnen och Smak!

20 oktober - 2012 | 4 kommentarer

Som vanligt var Allt om Mats event Sinnen och smak mycket trevligt!

Kanske var det ovanligt många gäster och dessutom ovanligt kokbokssugna gäster?

För det var inte bara jag som blev av med en ansenlig hög av böcker.

Tusen tack till alla er som gick hem med Monikas Vardagsmat under armen!

I väntan på gästerna tog kvällens konferencier Tomas Tengby och jag en dans…

Och här:

Kanske den bäste?

I alla fall en av de trevligaste kockarna vi har!

Danyel Couet som gick hem med ett exemplar av min bok under armen såklart!

Och minsann!

Ser det inte ut som att han recenserar den direkt?


Åh ahhh.....att Jag missade detta evenemang ..grr..... Jag som ledig vá på fredagsförmiddán..... och blev bjuden på Sturehof av maken min..... På kvällen vá jag upptagen ändå kom jag nu på ;-) Mini mässa med arb kolleger det blev och Aj vad jag dansade o fick ONT i fötter o tår hihi :-)

Millan | 2012-10-23 18:07:37

Maud! Ha, ha! Danyel behöver säkert inte mina recept men han är supertrevlig! Och kul att du gillade köttfärslimpan! Inte så viktigt hur du lägger färskosten så länge som den är med! /Monika

monikasmat | 2012-10-21 19:41:29

Han kanske lånar" några av dina recept! Ja såklart att han gillar den. I dag gjorde jag äntligen din köttfärslimpa med philadelphiaost och ruccola. Mycket god! Ganska lätt att göra men jag lade färskosten lite fel. Blir bättre nästa gång. Ja vad ska man göra i regnet. Äta gott är väl en bra sak. Just nu planerar vi för ett snyggare och bättre arbetsrum. Det är riktigt roligt! Ha det bra. /Maud

Maud | 2012-10-21 14:13:30

Kul att få sälja lite;) Ha det fint! Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se

Victoria | 2012-10-20 22:47:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *