Vilken publik det finns i Göteborg!

27 november - 2012 | 8 kommentarer

Som en pendel far jag fram och tillbaka mellan Stockholm och Göteborg!

Och idag var det värt det mer än nånsin!

Supertrevlig publik på Stora Må Bra Dagen i Göteborg!

Titta bara så många händer som räcktes upp på den klassiska,visserligen något  något arrangerade, frågan om hur många som har min bok hemma?

Kameran i I-phone är inte på sitt bästa humör idag men ni ser säkert alla händer ändå?

Och Jisses! Vad de kunde klappa!

Och dagens konferencier som skulle varit Gina Dirawi blev hastigt och lustigt Sofia Wistam!

Och för er som nu blev sugna på att delta, sträcka upp händerna, applådera och höra vad vi talade om idag finns en ny chans.

På Oscarsteatern i Stockholm på torsdag!


Ojojoj..härligt jubel och glädje i publiken;) Du sprider inspiration till mycket, Monika!

TKB | 2012-11-28 20:42:55

Magda! Vilken härlig kommentar! Tack fina du! Marie! Tusen tack Marie! /Monika

monikasmat | 2012-11-28 20:16:13

Hej! Vill bara skicka ett tack för din vackra bok, som jag köpte och fick signerad på bokmässan ; ) Tyvärr fick jag lite tunghäfta, men som tur är kan jag skriva och säga att både recept och foton är underbara! Så kul med lite ny inspiration!

Marie | 2012-11-28 20:06:31

För bövelen Monika! Jag tror jag blir... ja, faktiskt! Avundsjuk! och det är ju inte en så vacker egenskap... Eftersom jag är periodare (med att läsa din blogg) så är jag något sen... Café' ägarinna oxå! Jag var full av beundran tidigare, suck men nu... och jag tycker jag inte ligger på latsidan (ändan har man inte fått för att sitta på...) men du... Läste i lokaltidningen om Thielska palatset i helgen och det hamnade på-att-göra-listan Näe, får väl hem och tröstäta lite U... Lycka till - med allt! :-)

Magda | 2012-11-28 15:00:04

Tack själv Ingrid! Och Klem igen då! /Monika

monikasmat | 2012-11-28 10:14:16

Hoho, detvalaroligt - jo det är jag : ) Jag hörde dig ju berätta om din crazy idé där i början på 90 talet- med modebilder mm i en kokbok.... Men iom att din Monikabok är så undebar skön för själen att läsa i - så måtte jag liksom fråga - för säkerhets skuld. Tack för dina svar- som ju båda är oerhörd inspirerande och stimulerande : ) Här ska det numera lagas mycket god vardagsmat !! KLem igjen : )

Ingrid Henriksen | 2012-11-27 23:14:49

Ingrid! Det måste vara du, den härliga norskan? Som åt mycket lax? Svar: 1) Alla såklart! 2/ Absolut! Jag börjar aldrig en bok utan att veta hur den ska se ut i slutändan! Lyssnade du inte på vad jag sa?;)! Jag är nog en sjukt jobbig person under själva processen. Lägger mig i allt! För det är så viktigt för mig att ni läsare känner att det är en Monikabok. Och tusen tack till dig och Klem! såklart! Monika

monikasmat | 2012-11-27 20:10:17

Hej ! Jag är ägare till två av händerna på bilden : ) Guuhd vad jag blev inspirerad i dag- av både din engagerande framträden på scenen - och av din oerhörd fantastiskt vackra bok om vardagsmat. Efter att du lovade mig att det inte finns svåra ingredienser man inte får tak i i vanliga affärer, samt att recepterna är snabbgjorda- så charmade du mitt hjärta : ) Har blädrat i boken rästen av dagen på Lissebergsteatern- och nu efter hemkomsten. Vilken helt otrooolig underbar bok !!!! Jag har några frågor- som jag ju glömde fråga där och då. 1 ) hur stor del av recepterna har du hittat på själv ? Tycker det är roligt att veta. 2 ) Har du varit med om att tänka ut / göra dom ursnygga bilderna / sidodesignen ? Grattis med en bok som iallafall faktisk gör mig LYCKLIG och tack för att du delade med dig av din historia klem Ingrid- med två händer..

Ingrid Henriksen | 2012-11-27 19:44:10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *