All time high!

30 november - 2012 | 2 kommentarer

Med stora Må Bra Dagen i Stockholm igår!

I alla fall vad det gäller bokförsäljningen!

Mina böcker tog slut i ett nafs så jag fick pinna hem efter mer mitt i alltihop till bokhandlarens stora förtjusning!

Tack alla ni som var på Oscars igår och ännu mera tack till alla er som köpte min bok!

Idag finns jag i Bankirens Badrum hela dagen!

Och imorgon signerar jag ”Monikas Vardagsmat” i Nk´s bokhandel klockan 15!

Varmt Välkomna både hit och dit!


Maud! Hoppas maten blev god! Och nu idag har vi ju fått fantastiskt vackert vinterlandskap! Och tack, allt går bra och snart blir det lite vila! /Monika

monikasmat | 2012-12-02 20:45:02

Vilket snöoväder vi har! Har inte varit ute något idag. Det går liksom inte. Blåsten tar över. Pluggdag idag men ikväll blir det god mat och gott vin därtill. Dubbel fläskfilé med brieost och färsk rosmarin mellan lagren. Vin och kalvfond i såsen. Helt nytt recept som stod på framsidan av dagens morgontidning och det nappade jag på direkt. Hoppas det blir bra. Hoppas det går bra för dig med allt. Du har verkligen mycket på gång. Kommer du ihåg att det det lite lugnt ibland..... Må så gott och trevlig helg! Maud

Maud | 2012-11-30 17:49:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *