Det gäller att bli kompis med dem som gör det dessa dagar!

5 december - 2012 | 2 kommentarer

Såg plogbilen!

Sprang ut såklart!

Flyttade bilen!

Och vips!

Vilken skön morgon jag kommer att få imorgon!

Bara för Gloria att glida ut!


Måste bara tipsa om dessa ljuvliga julkakorna, inspiration!! :) http://www.majkenhood.com/2012/12/s-w-e-e-t.html

Underbart! | 2012-12-06 18:16:28

Smart! Nu bor jag inne i stan i en lägenhet men min pappa som bor på landet är tjenis med grannbonden som kommer så fort det snöar det minsta. Perfekt för då kan min käre gamle far, som vill göra nytta trots sin höga ålder, göra finliret på verandan och i gången från uppfarten till huset med borsten och snöskyffeln. Nu ska jag göra varm choklad och bläddra i Monikas Jul för att få lite inspiration inför kommande helger. Perfekt göra när man är förkyld och småfebrig.

Anna J | 2012-12-06 14:42:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *