Missa inte Nyhetsmorgon imorgon bitti!

6 december - 2012 | 5 kommentarer

Det blir en massa gott i Nyhetsmorgon imorgon bitti!

Många bra tips till adventsmingel eller julmingel!

Vad sägs om smörstekta skivor av lussekattslimpa med forellrom, créme fraiche, rödlök och dill eller Kanelrostat danskt rågbröd med anklevermousse och rödlöksmarmelad?

Och små vackra spett med kallrökt rosékryddad lax och syltad ingefära och små julwallenbergare med ugnstorkad parmaskinka och lingoncréme?

Och det söta!

Små munsbitar med mjuk pepparkaka med lingon och min bästa topping och fyllning av smör, philadelphiaost, florsocker och vaniljsocker samt små minibutterkakor med saffran och mandelmassa!

Här bakas det nu för fullt!

Lussekattslimpan!

Och minibutterkakorna med saffran och mandelmassa!


Elin Maria! Vilket projekt! Och tur att allt löste sig! Maud! Tack! Och jag håller med! Hellre vitt än grått:)! Millan! Krya , krya...! Ingrid! Tack själv! Och Oj! Hur ska det bli när jag får rättigheter?? /Monika

monikasmat | 2012-12-07 20:07:47

Tack för god macka och gott fikabröd i em. Tur att du inte hällde i något starkt i kaffe eller bjöd på vinglögg. ;-) Fastnade i poliskontroll utanför Kaknästornet. Nu ska jag krypa upp i soffan och njuta av din fina vardagskokbok.

ingrid Johansson | 2012-12-07 18:46:34

Åh SKA titta på repris på Tv4 Godmorgon ;-) Ligger lite sjuk härhemma och har zzzovit ut :-) Blev inget NK idag inte , men än är inte Julen här ! Trevlig helg!

Millan | 2012-12-07 15:45:07

Trevligt att "ses"! Fantastisk god mat i Nyhetsmorgon i dag. De där små Wallenbergarna mums och butterkakan, ja allt verkar gott. Det märktes verkligen på "mingelgästerna". Smart med halva degen till saffranslimpan och halva till butterkakan. Du är bäst! Så roligt att bli insnöad för det händer inte varje år hos er eller hur? Man kan tycka vad man vill om snö och snöskottning m.m. men skön julstämning blir det i alla fall. /Maud

Maud | 2012-12-07 11:11:31

GRANNFRUN FYLLER ÅR IDAG, SÅ JAG SJUNGER UPP MIG INNAN UPPVAKTNINGEN. KOMMER ATT KIKA PÅ DIG. DET SKA BLI SÅ TREVLIGT. KOMMER NOG ATT KÄNNA DOFTERNA ÄNDA HIT..... TUR, ATT PLOGBILEN NÅTT ER. AGNETA & JAG VAR TVÅ AV DEM, SOM SATT I TUNNELBANESTOPPEN I ONSDAGS PÅ VÄG TILL BRODERNS JULBAZAR. TÅLAMOD, MEN MÖDAN GAV RESULTAT. LYCKA TILL ! DU HAR NOG KOMMIT TILL STUDION NU....

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-12-07 06:11:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *