Boksignering hemma!

9 december - 2012 | 3 kommentarer

Ja!

Idag har jag som härlig söndagssyssla att signera 200 böcker!

Äntligen har en del företag förstått att en bok, (min bok:)!) med en personlig dedikation är den bästa julklappen!

God Jul!


Mrs G! Än är det inte försent:)! AnnSophie! Ni är så välkomna! Och nu kan jag även skicka! Se http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2012/12/12/skaffa-er-signerade-exemplar-av-mina-bocker/ /Monika

monikasmat | 2012-12-12 11:37:06

Tobias 12 år skall bli kock när han blir stor. Jo så får det bli, hemkunskap är bästa ämnet. Och hemma är det full fart framför spisen. Vad han önskar sig i julklapp? Din senaste bok. För han såg dig i Nyhetsmorgon när du pratade om din bok. Vi såg det inslaget då vi letade matlagningsprogram på TV4 Play. ( Sen att mamma råkar vara Monika fan och jublade inombords åt hans önskning behöver han inte få veta ) Signerat är skoj! Jag får ta med mig Juniors bok vid tillfälle då du är i farten med pennan

AnnSophie | 2012-12-11 23:10:09

jag föreslog faktiskt det för (du vet vem)....som aldrig får tummen loss förrän i sista minuten :) Värsta bästa julklappen! Kram Mrs G

Mrs G | 2012-12-11 19:23:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *