Operan i mörker!

29 december - 2012 | 2 kommentarer

Tänk!

Att när jag äntligen skulle gå med goda vänner på Kungliga operan och Maskeradbalen hände det som inte får hända!

Igår kväll blev det ett oförklarligt strömavbrott i hela operahuset!

Såväl operan som operakällaren, Café Opera, operabaren och bakfickan låg i mörker. Visserligen blev det ganska häftigt med alla levande ljus men jättetråkigt att föreställningen blev inställd. Och tänk på alla som satt på krogarna i huset och väntade på varmrätten!

Strömmen återkom under kvällen och det ljusnade för hungriga middagsgäster. För mig blev det ingen föreställning utan en trevlig middag på en italiensk restaurang!

Så det kan gå!


Så kan det gå när inte strömmen är på. Hoppas att din kväll blev trevlig trots allt. Jag vill passa på att önska dig ett riktigt gott nytt år. Jag vill också tacka för att du är en sån härlig inspiratör och bloggare. Du är ju, som du vet, min förebild och lite av en idol. Varm kram!

Erika | 2012-12-30 00:31:21

VAD ALLT TREVLIGT FÅR JAG INTE UPPLEVA, DÅ JAG FÖLJER DIG VIA BLOGGEN ? JO, DET ÄR EN HEL DEL. TÄNK, ATT JAG ÄNNU FÅR & KAN LÄRA MIG NÅGOT NYTT. BARA DET ÄR UNDERBART. SÅ JAG KÖR PÅ. BUTTERKAKAN BLEV TOPPEN. PAJEN FRÅN VÄSTERBOTTEN ÄR MYCKET BRA. DEN HÅLLER FÖR EN REPRIS. HERRE GUD VAD MYCKET GLÄDJEÄMNEN DET FINNS, KOM JAG JUST PÅ. IBLAND GLÖMMER JAG DET. LIVET HAR LÄRT MIG SE GULDKORNEN & DET DÄR MED VARDAGSGULDKANTEN HAR DU FÖRSTÄRKT HOS MIG. STORT TACK FÖR DET ! TACK FÖR DE UPPSKATTANDE ORDEN OCKSÅ. DET VÄRMDE. NU HÅLLER VI I HATTARNA INFÖR DET NYA 2013. KANSKE ÄR DET LYCKANS ÅR, SOM KOMMER TILL OSS ? VÄLKOMNA DETTA ! TACK !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2012-12-29 19:12:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *