Gott Slut och Gott Nytt samt goda Nyårstips!

30 december - 2012 | 10 kommentarer

Kära Vänner!

Jag vill önska er ett riktigt Gott Slut och ett ännu bättre Gott Nytt!

Ni är fantastiska, tack för att ni finns!

Så roligt att så många av er följt mig under flera år, det känns nästan som vi känner varandra!

Lägg nu champagnen på kylning så ses vi nästa år!

Skål och Gott Nytt År!

Och ni som ännu inte bestämt Nyårsmenyn kan hämta lite tips från Nyårsmenyn i Monikas Mat. Recepten finns här!


Skål och tack alla ni! Och finns det inte en fras som lyder "Utan er är jag inget"? Om den finns gäller den här! /Monika

monikasmat | 2013-01-04 22:07:32

God fortsättning och ställer mig i kö och samtycke med alla sanna ord! Kan bara säga/skriva TACK för den du är!!

TKB | 2013-01-02 19:49:58

Håller med alla ovanstående skribenter och i synnerhet Erika om att det var en höjdpunkt på året att få träffa dig på mässan och köpa din härliga bok! Den var tung att bära runt på hela dagen men det gjorde jag med glädje och många av våra medresenärer i bussen på hemvägen blev väldigt sugna när de såg de vackra bilderna i boken! Härlig inspiration och så vacker där den står i mitt kokboksställ som tidigare stått oanvänt ;-)

Anna N | 2013-01-02 12:23:01

Jag håller med ovanstående skribenter - det är DU som är fantastisk Monika! En av årets absoluta höjdpunkter var när jag fick träffa dig på Bokmässan! Kram och tack för all inspiration och för att du är en sån chosefri och ödmjuk person, trots din stora talang! I år kommer jag att besöka Thielska, det är en sak som är klar!

Erika | 2013-01-02 12:06:51

Tack för att du finns! Du är också fantastisk. Champagnen är på kylning och pilgrimsmusslor inhandlade. Imorgon gör jag din basilikasås. Hoppas du får ett gott nytt år och att din nya verksamhet blir riktigt framgångsrik. Varma tankar, Maud

maud | 2012-12-30 23:32:56

Tack själv Monika! Svärmor hade hittat det som hon visste var den perfekta julklappen till mig; Monikas Vardagsmat! Men den hade jag ju köpt redan så klart. Så jag sa att tanken var helt perfekt, så min önskan var att hon skulle glädja någon och ge den vidare till någon annan med en fin nyårspresent. Gott nytt år!

Kicki | 2012-12-30 23:18:27

Tack förr ett fint Blogg-år med massor av gott från dig! Kram Pernilla

Pernilla | 2012-12-30 21:30:07

Gott Slut....... Gott Nytt År kära Monika ;-) HA EN HÄRLIG NYÅRSAFTON........Det är Du som är fantastisk och förgyller min vardag med goda och inspirerande maträtter och även bakverk! Självklart är champagnen på kylning Skaldjur/Sjötunga/ och även löjrom m.m blir det imorgon! Ska även bli sminkad på förmidagen.....blir fint tills på kvällen och Duka läckert m grönt/silver/vita rosor m.m. Tack för i år.......ses nästa på bloggen och även så komer jag ngn dag och fikar på ditt Café <3 Gotti gott gott........

Millan | 2012-12-30 18:33:15

Gott nytt år och tack för en härlig blogg!

malin | 2012-12-30 18:09:50

Skål på dig,Monika och Gott Nytt År,hoppas vi ses nästa år också :) kram Lena

Lena A | 2012-12-30 15:18:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *