Fika och lunch i konstens tecken!

4 januari - 2013 | 5 kommentarer

Idag var det en bra dag för fika och lunch på Djurgården och Thielska Galleriet!

Vackert vinterväder, perfekt för både långpromenad och såväl kulinariska som konstnärliga upplevelser.

Tusen tack alla ni som kom idag, särskilt ni från bloggfamiljen!

Och ni som ännu inte hunnit hit är ju varmt välkomna framöver såklart!


Finaste Erika! En anledning då till besök! Och man kan ju inte ha varit överallt jämt,,, Anna N! Välkommen! Fröken Grön! Tusen tack! Och du har många goda måltider att vänta! Bella! Kul! Och ytterfilén tycks du lyckas bra med utan min hjälp. Kan inte komma på något bättre just nu! /Monika

monikasmat | 2013-01-06 21:23:40

Din nya bok är införskaffad och här ska lagas riktigt god mat under 2013. Måste fråga dig bara vad man kan hitta på för kul med en stor bit ytterfilé? Har fastnat i det gamla bara att skiva upp den och krydda och servera med klyftpotatis och bea. Stor kram till dig. Julen vart perfekt med alla recept bara gjorda från dina böcker.

Bella | 2013-01-06 20:56:36

Mitt nyårslöfte är att prova nya recept. Tomten hörde min önskan och gav mig din nya fina kokbok i julklapp! Idag har jag testat dina goda torskbollar i gräddsås, - mums så gott det var! Ser fram emot nya goda måltider under året!

Fröken Grön | 2013-01-06 17:08:36

Det närmar sig med stormsteg ;-)

Anna N | 2013-01-06 10:13:32

Det är pinsamt men jag har aldrig varit på Thielska. Som göteborgare kanske jag inte förväntas ha varit på alla stockholmska faciliteter, men ändå. Nu har jag dock en anledning att titta in. Jag gillar ju konst och dina kakor är verkligen konst!

Erika | 2013-01-06 00:54:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *