Köksombyggnad!

6 februari - 2013 | 2 kommentarer

Ja, nu är vi i full färd med att bygga om köket på Thielska!

Och titta så fint, vad som kom fram bakom skåpen!

Ett signum från Ulf!

Cafet är stängt hela veckan för nu håller vi på att göra fint!

Och ni är så välkomna på lördag!


Hej Lena! Åh, så roligt! Tusen tack! Och det var morotssoppa eller Guldsoppa som den heter i "Monikas Vardagsmat"! Jag lagade den även hos Malou i höstas så receptet finns i detta inlägg, http://blogg.alltommat.se/monikasmat/2012/10/26/morotssoppa-hos-malou-arets-maltidslitteratur-och-mot-sundsvall/ Lycka till! /monika

monikasmat | 2013-02-10 09:48:58

Hej Monika! Besökte Thielska idag (9/2) med 2 väninnor. Vi tyckte alla tre att dagens soppa (bondsoppa?), var fantastiskt god. Kan du tänka dig att dela med dig av receptet? Vänlig hälsn./Lena Ps caféet var jätte-fint :).

Lena Söderström | 2013-02-09 19:51:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *