Iskall Jordgubbssoppa med flädergrädde!

17 maj - 2013 | 4 kommentarer

Var en av dagens 10 soppor som Wolfgang och jag fick fram till vår nästa bok- Soppa med tillbehör.

Och jag behöver kanske inte tillägga att det doftade högsommar i mitt kök när den puttrade på spisen!


Vilken skön inspirerande blogg du har:) och jag följer nu på bloglovin Om du gillar inredning och mode, kan du kolla in min blogg:) Ha en härlig vårvecka LOVE Maria från inredningsvis.se

maria at inredningsvis | 2013-05-28 23:28:55

Maud! Ja du bara måste prova denna soppa! Inte minst för att känna den underbara doften i ditt kök! Erika! Ja, jag vet! Bär smakar kanske allra bäst direkt från busken. Och jag tror vi hinner till bokmässan! Monika

monikasmat | 2013-05-23 08:51:50

Vilken ljuvlig sommarsoppa! Jag är ingen jordgubbsfantast då det gäller färska bär. Konstigt och ovanligt nog gillar jag dem bättre tillagade. Kanske för att jag jämför alla bär med min morfar trädgårdsmästarens bär. Inget är likt den smaken. Jag ser fram emot din bok! Kommer den till Bokmässan?

Erika | 2013-05-21 09:01:08

God morgon! Vilken härlig start på lördagen med denna härliga soppa för en jordgubbsälskare. Åh jag känner doften, så underbar ide och kombination. Mina fläderbuskar verkar ha gått ner sig rejält i vinter. Har faktiskt aldrig sett fläderbär i någon matbutik här. Ja det löser sig med ingredienserna. Det här ska bli en midsommaraftons-soppa. Må så gott! Maud

Namn | 2013-05-18 09:18:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *