Myndig son, morgondopp och trevlig Midsommar!

21 juni - 2013 | 2 kommentarer

I går var det ingen vanlig dag minsann. William blev plötsligt myndig! Tänk vad tiden går!

Detta firades med godsaker till frukost på sängen

Därefter begav vi oss till Marstrand och väl framme blev det ett efterlängtat, superskönt men kallt bad!

Fortsatt firande på supertrevliga Johans krog. Men dessförinnan fick William sitt livs första glas champagne (i allafall i mammas närvaro!)

Nu har jag tagit en ljuvlig morgonrunda

badat igen och varit på Bergs konditori och hälsat på Mikael och Maria samt skaffat frukostbrödet!

Hissat flaggan och med det vill jag önska er en härlig Midsommar!


Kram tillbaks Erika! Och tack och lycka till med flytten! /monika

monikasmat | 2013-06-24 11:42:39

Marstrand i sommarskrud är vackert, även om jag föredrar hösten då turistsäsongen är över. Brrr, så kallt att bada! Jag är en badkruka av stort format och behöver så där 28 grader för att hoppa i. Det betyder inga bad i Sverige, utomhus vill säga. Jag hoppas att resten av din midsommarhelg blir fin! Jag har slarvat med att läsa din blogg lite eftersom jag är uppe i flyttbestyr, men jag hänger med. Snart är det klart och då kan jag frossa i dina recept igen. Nu har det blivit en del hämtmat för att spara tid när vi packar. En sommarkram till dig, min favoritkock! Grattis till myndige sonen!

Erika | 2013-06-23 07:54:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *