Inställt morgondopp!

28 juli - 2013 | 2 kommentarer

Imorse fick jag ställa in vad jag älskar mest, mitt morgondopp!

Det var upptaget i havet kan man säga- fullt av maneter vid badstegen!

Kan konstatera att ingenting är längre som förut.

När jag var barn försvann maneterna då vattnet blev varmt och med den underbara temperatur vi har nu borde det inte finnas en enda manet, men de har snarare just kommit!

Gjorde ett tappert försök att vänta ut dem, försökte hitta en ny badplats men gav upp efter en halvtimme när kaffesuget blev för starkt.

Fick gå odoppad i badrock till Bergs. Vilket elände!


Maud! Ja, det är jättemärkligt, men de flesta tror att det är klimatförändringar som spökar. Vattnet är lika underbart som det brukar vara i augusti och då brukar det aldrig finnas maneter. En och annan kan man ju stå ut med men när de blockerar badbryggan är det inte så kul! Kul! Däremot att du gillade laxen på Thielska! Då kan jag sluta undra om de sköter sig;)! Jag är tillbaka på onsdag! /Monika

monikasmat | 2013-07-29 10:18:41

Vad kan detta bero på? Om det vore klimatförändringar med varmare vatten skulle maneterna inte komma nu då. Kan det bero på salthalten i vattnet? Tråkigt för dig som blev utan bad. Mysigt att kunna gå i badrock och köpa morgonbröd. Jag var på en jättemysig och fin plats i lördags. Nämligen på Thielska. Tittade på konstutställningen, som var väldigt fin och bra med bra upplägg, med fotokonst blandat med andra tavlor. Sen åt jag så jättegod lax till lunch, vet inte om jag ätit en så god laxrätt någonsin tidigare. I sådant fall så länge sedan att jag glömt det. Saknade att du inte var där men nu fick jag ju äntligen komma dit och det var himla mysigt, så fint och lagom koncept i underbar miljö. Maud

Maud | 2013-07-29 09:29:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *