Dags att skörda bär!

1 augusti - 2013 | 2 kommentarer

Ja, kära vänner nu dignar det av bär i min trädgård!

Som tur är har jag haft en ängel som skördat medan jag varit på Marstrand så frysen är full av smultron, hallon, röda vinbär, svarta vinbär, vita vinbär…

Och än är det inte slut!

Titta bara på morgonens skörd av röda krusbär och svarta vinbär!

Det bådar gott!

Både inför kakorna på Thielska och för mitt besök i lördagens Nyhetsmorgon i Tv 4 då temat är bär!


Maud! Så roligt, då ses vi på Wij! Och åh, laxen är varmrökt och vald med omsorg! sedan är det ju de goda tillbehören! Romsås, sallad och basilikapotatis! Kan inte bli bättre! /Monika

monikasmat | 2013-08-02 19:31:39

Vilken fantastisk trädgård du har. Så härligt med egenodlat. Förstår att du saknar ditt andra "ö-liv". Börjar känna av min vardag också, endast en veckas lov kvar efter denna. Såg till min förtjusning att du kommer till Wij trädgårdar i slutet av augusti. Det blir intressant att lyssna till. Maud Ps Hur gör du den goda goda laxen du serverar på Thielska? Ds

Maud | 2013-08-01 12:09:19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *