Renovering!

26 september - 2013 | 8 kommentarer

Som alltid går det fort i mitt liv!

Lite för fort kanske!?

Rusade iväg, till en för några dagars outlet för Oscar&Clotilde, kom hem med en herrans massa vackra ting och en spegel som jag letat efter i hela mitt liv!

Vet ju inte ens just nu var den ska vara just nu….

Kommer till lägenheten och där upptäcks hela tiden nya fynd som gör mig glad!

Det är min lägenhet helt enkelt!

Bakom en vägg i köket ryms ett nytt hemligt utrymme!

Med ett litet pikant fönster!

Hurra!

Tänk bara när jag satt in den perfekta spisen! (vilken det nu är!!??)

Sen kan man ju förstås undra hur det här ska bli ett kök…

eller ens ett rum till barnen!

Fortsättning följer!

Och det är så  kul och spännande!


Maud! Ja jisses vilken fart det går i nu! Nu hinner jag inte med piffet utan måste ta beslut varenda sekund! Men det blir nog bra till slut! '/Monika

monikasmat | 2013-10-02 15:39:58

Nu såg jag ditt inlägg om lägenheten. Har undrat och tänkt hur du har det. Den perfekta spisen som jag drömmer om och skulle vilja ha i mitt kök måste vara en stor rostfri med gas. Jag tror du kommer att skapa ett jättefint hem. Du renoverar i alla fall från grunden och kan ju styra hur du vill ha allt på bästa sätt. Roligt att du fyndar! Så där brukar jag ockå göra. Köper piffet först innan det är klart med det andra. Maud

Maud | 2013-10-01 22:28:35

Ett fantastiskt skafferi som gömde sig där bakom. Det blir ju perfekt för dig och alla dina råvaror och matvaror. Jag hade ett skafferi i min första lägenhet och det svalde allt. Saknar det så.

Hanna | 2013-09-29 22:44:38

Anna! Tusen tack! och ja, jag tror det kommer att bli kanonfint! /monika

monikasmat | 2013-09-29 15:10:45

Oj ja man kan undra hur det blir men det gäller att ha målet med renoveringskaoset klart för sig och se potentialen. Och du kommer ju få det precis som du vill :) lycka till och klart vi följer dig på vägen.

Anna | 2013-09-29 13:40:18

Biggan! Ha, ha! Ja, jag kommer att bo mitt i smeten men ändå lite avskillt! Och jaaaa! mitt vackra kakel ska jag absolut få tag på igen:) och tack för din omtanke! Susanne! Japp, det kan du ge dig på:)! /monika

monikasmat | 2013-09-27 09:40:30

Nu blir det åka av, antar jag?

Susanne | 2013-09-27 09:10:13

Det kommer med all säkerhet att bli toppen allt Monika! Jag skrev på fb, att spegelinköpet var hetl mina egna tag, go for it, du vet med all säkerhet redan inom dig hur du vill ha det! Anar att du kommer att bo mitt i "smeten" nära till allt och, själv bodde jag och stortrivdes på LillJansPlan under några av mina Stockholmsår. Hoppas du hittar blå/vitt kakel från Portugal till köket! Lycka till och jag tänker på dig!

Biggan | 2013-09-26 23:09:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *