Dags att bestämma hur köket ska se ut och SM i mathantverk!

7 oktober - 2013 | 5 kommentarer

Ja, kära vänner!

Nu gäller det att hänga med i svängarna!

Varje minut som jag inte är på Thielska galleriet eller har annat uppdrag spenderar jag nu till att besluta hur köket ska se ut!

Jag tror vi börjar bli klara!

 

Helt fel vecka att resa bort!

Men inget att göra. Det är dags för mig att åka till jämtland för såväl Saerimner som SM i mathantverk där jag är juryordförande. Saerimner blir nog extra spännande i år då det för allra första gången råder ett fokus på hela Nordens mathantverk.

Ni hänger väl med!


Millan! Ja, jag hoppas det:)! Biggan! Underbart att landa på Frösön! Nu har jag krypit ner i hotellsängen och bara njuter! Och jag har ropat hej från dig! Maud! Ja, nu fungerar allt! Klappade väl ihop ett slag.....Och tack för goda råd! När jag kommer hem på fredag ska jag börja peka:)! Catrin! Åh, vilken underbar kommentar! Tack! Du anar inte hur skönt det känns och hur glad jag blir! /Monika

monikasmat | 2013-10-07 21:00:06

Hej! Lycka till med köket. Blir säkert hur bra som helst när det är färdigt. Jag köpte soppboken i lördags och är nu på min andra soppa. Först ut var ostsoppan. Hur god som helst, fast jag bara hade mellanlagrad prästost i. Nästa gång blir det Västerbottenost, då når den garanterat ännu högre höjder. Just nu puttrar Gulaschsoppan på spisen. Alltså jag vet inte hur många gånger jag har lyft på locket för att smaka av, den är så god och underbar att röra om i. Vilken härlig höstsoppa. Jag upptäckte att min högrevsbit som jag plockat fram från frysen var lite liten, så jag ville ha lite ytterligare "fylle". (Det bor två tonåringar i det här huset som gillar mat...) Vad glad jag blir när jag upptäcker att jag har Kolbasz-korv i frysen också. Den skivas och steks och jag häver i den i grytan samtidigt som potatisen. Det gifte sig så fint. Puh, vill annars inte mecka så mycket med dina recept, vet att de passar mina smaklökar precis som det är. Men det är klart en ungersk korv kan väl inte förstöra en gulasch... Åh, vad jag ser framemot att jobba mig igenom den här boken. Tack för att du skrivit den. Hälsningar från ett höstvackert Varberg.

Catrin | 2013-10-07 20:20:03

Nu verkar det gå att kommentera, bra! I mina kommentarer som inte kom igenom skrev jag bl.a. att jag tycker Koster köksluckor är urfina. Absolut dubbla tvättställ, så lyssna på din dotter. Härligt att rita ett nytt kök och mycket att tänka på men du är ju ett proffs och har väl sett ett och annat kök så att du vet hur du INTE vill ha det. Det står högt upp på min önskelista också, ett nytt kök. Lycka till i Norrland. Såklart jag hänger med! Maud

Namn | 2013-10-07 18:45:52

Anar hur mycket arbete som legat bakom planeringen! Det blir med all säkerhet jättebra! Hälsa till "mitt" underbara Jämtland. Njut så mycket du kan och orkar Monika, all lycka till dig!

Biggan | 2013-10-07 14:39:17

Hej! Åh vad trevligt med ett Nytt kök! Att ha ett kök man trivs i gör att Man kan stå där och baka och Laga God Mat varje Dag ! Lycka eller hur1? Ha en fin Dag ! <3

Millan | 2013-10-07 12:55:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *