Badrum och toalett!

21 oktober - 2013 | 3 kommentarer

Badrum och toalett har fyllt min dag idag!

Egentligen är ju måndag min ”lediga” dag men idag blev det åka av!

Plötsligt ska det kaklas i både badrum och gästtoalett imorgon i mitt nya hem och jag måste skrida till verket, leta kakel och bestämma hur allt ska vara.

Oss emellan tror jag inte att någon bygger om badrum, toalett och kök i denna hastighet!

Nu var jag tvungen och hur som helst fann jag till slut vad jag sökte.

Det blir vitt, glansigt och buckligt med silverinslag i badrummet men på gästtoaletten vill jag ju ha lite charm….väljer nu både golv och vägg…

Och nu har jag bestämt mig även för gästtoaletten!

Jag tar gult golv (det har jag aldrig sett!) i kombination med de söta buketterna på väggen!


Malin! Tusen tack för tips! Detta är dock inte i badrummet utan på gästtoaletten och kaklet är glansigt som bara den! Vill ha lite kul där helt enkelt men kanske ska jag tänka om?! Erika! Åh, stackare! Hoppas att det inte är allt för allvarligt och krya på dig såklat! Stor kram! /Monika

monikasmat | 2013-10-22 21:56:04

Kul med kakel, det blir så vackert. Gult är en av mina favoritfärger. Nu ska jagrläsa ikapp här på bloggen. Har varit inlagd akut på sjukhus en vecka, så jag har mycket att ta igen. Hemma sjukskriven i flera veckor nu har jag tid att läsa! Alltid något gott med det onda.

Erika | 2013-10-22 12:32:52

Hej! Jag hittade till din fina blogg via bloggtävlingen. Jättetrevlig blogg, jag ska titta in här igen, lovar! Jag måste bara få råda med kaklet.. Jag har ett ganska ljust oranget kakel på golvet. Jag ångrar mig inte, jag blir glad varje gång jag går in i mitt färgstarka badrum. Men, jag vill att du ska veta att all skit syns på ljust färgat kakel. Ännu mer än på vitt har jag fått för mig. Nu förstår jag varför alla har svarta golv. I duschen blir det beläggning väldigt fort, jag får ofta skrubba golvet med borste. Det är rätt mycket jobb, och jag är rädd att det kanske blir ännu mer jobb med ännu ljusare golv. Jag skrubbade golvet för en vecka sen, och nu tycker jag att det är dax igen. Alltså inte svabba, utan skrubba. Viktigt också att kaklet inte är glansigt på golvet, men det såg ditt fina gula kakel inte ut att vara. Det kommer i vilket fall bli jättefint, jag älskar den gula färgen! Hälsningar Malin

malin | 2013-10-21 22:51:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *