Missa inte ”Efter tio” idag och nu är det bara 2 månader kvar till julafton!

24 oktober - 2013 | 4 kommentarer

God Morgon Kära vänner!

Missa inte ”Efter tio” i TV 4 idag! Jag gästar Malou och bjuder på en sötpotatissoppa ur min bok ”Soppa med tillbehör”!

Kanske kan jag ge lite tips på hur den kan dekoreras till Halloween…

Och nu närmar sig julen med stormsteg!

Idag är det bara 2 månader kvar till julafton och på Ikea var det full julstämning redan igår kväll!

 

 

 

 


Erika! Åh, tack vad snällt sagt! Och hoppas du känner dig bättre! Boken går som tåget och det blir säkert tilltryck före jul! Maud! Åh vilken härlig kommentar! Det är precis det jag vill med mitt skapande, att inspirera er i köket! Och det går framåt i en rasande fart med lägenheten men eftersom det var som att bygga en ny lägenhet i lägenheten ser det fortfarande ut som en byggplats. Men snart kan jag visa bilder! Karin! Ja, jag längtar också lite extra i år! Ska bli kul att julpynta i mitt nya hem! /Monika

monikasmat | 2013-10-25 09:17:52

Härligt med bara 2 månader kvar till Jul :-) älskar tiden nu fram till jul med all den goda glöggen och pepparkakor och allt det mysiga.

Karin | 2013-10-24 15:36:23

Ja ibland är det ju riktigt trevligt att vara på hemmaplan trots influesa. Soppan såg väldigt god ut och passar väldigt bra nu såklart, den blir nästa helgs soppa när alla barn kommer hem på middag. Den här helgen lagar jag potatis- och purjolökssoppa med bacon. Du anar inte, jo det gör du nog, vad fantastisk förra helgens gulaschsoppa blev. Jag fick det receptet av dig för några år sedan då jag skulle ha sopplunch och skridskoåkning här hemma. Den blev ännu godare nu! Det är tack vare dig och din blogg som jag utvecklas. Nu längtar jag efter att få se fler bilder från din lägenhet. Hur går det med renoveringen? Maud

Maud | 2013-10-24 15:12:26

FN-dagen, min mormors 106-årsdag (om hon hade levt) och du på TV. HUR kan du se så himla ung ut? Va!? Jag ser dig på TV och tänker att du ser ut som högst 40 år. Högst. Fantastiskt. Din soppa verkar jättegod och jag ska verkligen köpa boken snart. Jag hamnade ju på Sahlgrenska, så det blev inget bokköp. Men den är väl inte slut än hoppas jag.

Erika | 2013-10-24 11:05:05

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *