Mitt badrum börjar bli klart!

30 oktober - 2013 | 2 kommentarer

I dag tog renoveringen ett kliv i rätt riktning!

Mitt badrum står nästan klart.

Och särskilt nöjd är jag över randen med det antika Hollywoodsilvret!

Blandat sten och glas i silver som gittrar som bara den. Här kommer det att bli en fröjd att duscha och borsta tänderna!


Härligt Maud! Och Östersjön uppförde sig väl! Och tack för rösten:)! /Monika

monikasmat | 2013-11-02 20:28:26

Ser mycket snyggt ut! Härligt med lite Hollywood-style. Potatis- och purjolökssoppan med bacon blev jättegod. I helgen blir det sötpotatissoppa. Jag är soppfrälst just nu och arbetar med att få över mannen. Ha det bra på Östersjön. Hoppas det inte blir gungigt. Självklart har jag röstat! Maud

Maud | 2013-10-31 11:54:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *