Mitt kök!

8 november - 2013 | 3 kommentarer

Mitt kök är nu i full gång på Stockholmsmässan. Planerar ni ett besök så föreslår jag imorgon eftermiddag!

Då kan ni träffa mig, smaka på min soppa och skaffa er ett signerat exemplar av min bok ”Soppa med tillbehör”!

 

Klockan 16.30 på ”Allt Om Mat scenen” är det dags!

Hoppas att vi ses och ni är alla Varmt Välkomna!


Maud! Tack, tack, det gick bra! Och ja, det finns mängder med olika sorters sötpotatisar! Dock har jag inte märkt så stor skillnad på smaken när jag lagar den. Hade du rätt mängd? 750 g sötpotatis? Vet att det står 1 sötpotatis, ca 750 g i boken men ibland är de ju små och då behövs flera. Prova igen för det är en urgod soppa! Erika! Tack! Och det gick tipp topp! /Monika

monikasmat | 2013-11-11 14:11:19

Lycka till! Hoppas att allt gick fint!

Erika | 2013-11-10 00:09:15

Lycka till på mässan och vem vill inte bli av med gäddhänget? Apropå soppor, jag köpte sötpotatis men de var helt vita inuti och fungerade ungefär som vanlig potatis smakade dessutom inte ett dugg. Det i sin tur gjorde att min soppa inte blev bra. Min fråga är, finns det olika sorters sötpotatis? Om inte kanske butiken märkt ut fel namn?

Maud | 2013-11-09 09:07:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *