Kärt återseende med vännerna på Bygdegårdarna!

17 november - 2013 | 2 kommentarer

Igår fick jag ett härligt och kärt återseende med vännerna från Bygdegårdarna. Jag minns med stor glädje vår turné häromåret!

Nu skedde träffen här i Stockholm och det vankades inspiration till fester!

Jag skulle hålla en festarrangörsutbildning vilket innebar att ge lite goda råd och tips till lyckade fester året runt med allt från 20 – 200 personer och allt vad det innebär att arrangera en fest. Från mat till dekorationer och annat.

Och av publiken att döma gick det ju galant!

Och kanske blev det nästan ännu bättre stämning när vi kom in i köket!

Och maten såg ut att bli lovande!

Lite fin rekvisita fick vi också till! En guldbricka under dessertkopparna: Chokladcréme i kopp!

Tyvärr hann jag inte se slutresultatet innan jag ilade vidare utan väntar med spänning på dokumentation som jag ska betygsätta!

Kvällen avslutades med en riktig fest dagen till ära. En supertrevlig 50-årsfest på Fotografiska.

Även här blev det kära återseenden av gamla goda vänner, Maja var mitt bords eminenta bordsvärd!

Och med tanke på hur sen natten blev (eller tidig dag om ni så vill) och att det var i det närmaste en invasion till cafét på Thielska idag i det vackra vädret blir det en mycket tidig kväll för mig, God Natt!


Maud! Åh, det låter fint med ditt adventsfix! Och jag är så glad att jag hittade mitt kakel igen, jag tröttnar aldrig på det! /monika

monikasmat | 2013-11-18 11:16:20

Ja vilket fantastiskt väder vi haft denna helg. Jag har börjat adventsfixa lite utomhus med att ta små och lite större granar som jag sätter i zinkhinkar runt om huset. Passade på innan snön är här. Förstår att det varit många som besökt underbara Djurgården och Thielska. Har man haft riktigt trevligt kan man klara sig på några timmars sömn men det kommer liksom efter. Tänk att du hittade ditt underbara kakel. Det kommer att bli jättefint.

Maud | 2013-11-17 23:58:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *