Små och stora pyssel!

27 november - 2013 | 11 kommentarer

Igår kväll ägnade jag mig åt pysslet att ställa in (det lilla jag har) i mitt badrumsskåp!

Badrumsskåpet i sig är helt underbart! Helt i speglar, både på insidan och utsidan!

Men imorse var det allt annat än smått pyssel!

Vaknade av att köksväggen revs!

Det var dags att börja balkongbygget!

I varje fall dags att sätta in dörren!

Och medan detta grovarbete pågick tog jag äntligen tag i ett projekt jag tänkt göra länge. Nämligen göra rent mina kakelugnar!

Då en storrökare bott här före mig är alla gula istället för vita. Jag började med den allra största och ni kan se skillnaden!

Med  en stege, tandborste, ajax och disktrasa blev den 3,20 meter höga kakelugnen till slut bländande vit!


Hej Monica. Var kommer ditt badrumsskåp ifrån? Har letat som en galning efter ett sådant! Tacksam för svar! Mvh

Fanny | 2014-10-30 15:06:23

Millan! Du är välkommen när som helst! /monika

monikasmat | 2013-12-09 12:57:10

Hej Monika Om det oväder blir fredag.....så kommer jag o en väninna i början på n vecka o fikar :-) Kaos i trafiken är inge kul! Ha det gött!

Millan | 2013-12-05 14:17:33

Millan! Ja, det är kul nu! Och visst jobbar jag nästa fredag på TG om inget oförutsätt händer! Erika! Tusen tack! Och detsamma! Och hoppas verkligen att du är återställd nu! Ha en härlig adventshelg! Biggan! Åh, jag längtar också bara tills allt är klart! jag har några varv kvar med tandborsten! Men snart, snart är köket på plats med dess kakel och allt och då blir ju livet enklare! /Monika

monikasmat | 2013-11-30 22:28:14

Du är för härlig du Monika!! Jag ler igenkännande åt bilden med tandborsten och disktrasan som du kämpat med!!! Rent och fint -det blev det verkligen. Hoppas att du snart får och kan koppla av och njuta av allt det vackra omkring dig, sitta en stund och vippa på tårna och bara vara, DET är du mer än värd efter allt det här "kämpandet". Heja, heja Monika!!!! Du är värd allt bra i ditt liv! Ser med spänning fram emot när det blå/vita kaklet kommit på plats i köket!

Biggan | 2013-11-29 13:50:57

Så underbart med kakelugnar! Jag önskar dig en skimrande och fin första adventhelg. Själv repar jag mig än från min sjukhusvistelse. Nu på väg till Helsingborg för lite avkopplande hotellvistelse mitt i jobbstressen. Kram!

Erika | 2013-11-29 09:32:54

Åh vad fint det börjar bli med badrumsskåp och städ! Det bara glimmar och luktar rent hos Monikas nya boende! Arbetar Du nästa fredag på Thielska ??! Ha det gött! Här har en smörrebröd ätits mums mums

Millan | 2013-11-28 21:18:34

Maud! Ja, men jag är sååå glad att de fungerar! Alla 3! Mariab! :)! Kerstin WB! Tusen tack! Här ska inte bara växa örter! Potatis i hink, randiga och svarta tomater i världens vackraste krukor! /Monika

monikasmat | 2013-11-28 16:27:40

Förmodar att balkongen utvecklas till en örtagård. Lycka till Monika!!!

Kerstin WB | 2013-11-28 12:25:58

Du är en fena på fotografi - tandborstens och disktrasans seger över nikotinet - ler - fin komposition.

mariab | 2013-11-27 21:14:00

Så härligt när börjar bli klart och du flyttar in nu. Mina kakelugnar.....ja jag har inte någon (har öppen spis) men det är något speciellt med kakelugn. Så vackra! Förstår att du måste totalrenovera efter en rökare.

Maud | 2013-11-27 20:27:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *