Julpyntat och perfekt julklapp!

9 december - 2013 | 3 kommentarer

Kära vänner, mitt liv rullar i 180 just nu!

Jag försöker komma iordning i stan men som alltid när det renoveras verkar det svårt med tidsplanen!

Har i alla fall använt varje ledig stund till att komma i ordning där det går.

Häromdagen började jag packa upp så smått i köket även om det inte riktigt är klart.

Och lite julpynt försöker jag allt få till där det ges utrymme!

Här är en av mina kakelugnar.

En hörna i min hall

Kvällsmys och uppackning!

Och på tal om jul, pynt och klappar så kommer här ett perfekt julklappstips!

Hela 6 nummer av Allt om Mat OCH min bok ”Soppa med tillbehör” för endast 179 kronor!

Tänk vilken bra chans att ge bort matglädje!

Gå in och beställ här!


Biggan! Just nu är det dåligt med vila får jag erkänna! Men idag har jag börjat kakla min köksvägg! Och den blir om möjligt vackrare, i alla fall större än den på Djurgården! Så trist med ditt ryggskott! Men rör på dig, det är det bästa! Kram! Maud! Ja, jisses så tiden flyger iväg! Och imorgon kommer fantastiska bilder på min nya köksvägg! Jag är överlycklig! Den blir om möjligt bättre än den på Djurgården! /monika

monikasmat | 2013-12-10 22:19:46

Ja tiden flyger fram just nu! Mycket på jobbet och mycket i hemmet. Jag väntar otåligt på fler bilder från ditt nya hem men förstår naturligtvis att du har ett hektiskt liv med allt som ska ordnas förutom jobbet. Julförberedelserna är ändå mysiga trots jäkt och stress. Hoppas ditt hårda arbete ger resultat och att du kan njuta av julefrid om två veckor.

Maud | 2013-12-10 16:34:46

Du flitiga "myra" , hinner du med någon vila mellan varven tro... Så fräscht och fint du får till det Monika! Hoppas din fina madonna klarat flytten och hamnar på ett ställe där du kan njuta... ...själv har jag ryggskott, men klarat av "bravaden" att baka din rulltårta; den glutenfria med lingon-mojs-fyllningen...ser mumsig ut. Styrkekram från mig

Biggan | 2013-12-09 19:14:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *