Nu vill jag ge någon The Great Break!

10 december - 2013 | 5 kommentarer

The Great Break är Stena Lines jultävling på Facebook. En tävling där jag har möjligheten att dela ut en valfri resa/kryssning till Polen, Danmark eller Tyskland till någon som jag tycker är värd en paus.

Och om jag vann skulle jag absolut välja Polen!

Inte minst för att resan blir längre och därmed desto bättre treat!

Och ni som följt mig vet ju hur fantastiskt jag hade det när jag var där!

Ni som vill läsa mer om min Polenresa kan kika här.

Även om det just nu känns som att det är jag själv som skulle behöva pausen, The Great Break från flytt och allt så vill jag verkligen ge detta till en ung, duktig mathantverkare!

Jag är ju stolt Eldrimnerambassadör och har själv härjat en hel del i förädlingsköket så jag vet hur viktigt och skönt det kan vara att komma bort ibland och få ny inspiration. Men ack så svårt det kan vara att lämna grytan, gården, farmen eller odlingarna!

Och då kan det ju vara bra att vara tvungen att resa bort genom att vinna en resa!

Därför har jag tillsammans med Bodil på Eldrimner valt ut 3 unga riktigt duktiga mathantverkare som vi tycker är värda en paus!

Vore toppen om ni ville hjälpa mig att utse vinnaren!

Kandidat nummer 1 är:

Andreas Eriksen på Sturkö rökeri!

Kandidat nummer 2 är:

Martin Söderkvist på Järvsö Getost

Kandidat nummer 3 är:

Linda Nilsson på Dövestad Frälsegård

Gå nu in och kika på respektive mathantverkare och hjälp mig att rösta fram vem som ska vinna!

Lämna er kommentar i kommentarsfältet med eller utan motivering. Ni kan rösta fram till och med Lucia, på fredag klockan 12!

Stort tack för hjälpen!


Jag röstar på kandidat nr 1! Andreas Eriksen Åh min motivering är att Vi här i Sverige måste äta mera fisk ! Skulle med glädje äta en rökeritallrik flera ggr i veckan! Gött!

Millan | 2013-12-13 14:15:24

Hej Monika, Som du säkert kommer ihåg så har vi på Chark-SM tidigare varit i kontakt med dig eftersom vi tycker att du driver en riktigt bra blogg. Chark-SM rankar vartannat år Sveriges bästa charkprodukter och såhär i jultider har vi gjort en lista på var man kan köpa Sveriges bästa julcharkuterier. Sveriges charkuteriföretag är duktiga och det finns en mängd guldcharkuterier att köpa över hela landet. Andra av de bästa julskinkorna, prinskorvarna, syltorna, köttkorvarna m.fl. är lokalt producerade och vill man ha det allra bästa julbordet är det här en bra lista att kika på om man vill veta var man kan få tag i t.ex. den bästa julskinkan. Hoppas detta kan vara intressant för dig och dina läsare. Om du är intresserad så finns det två listor, en som är sorterad efter julcharkuterier och en efter var försäljningsställena ligger. Hör gärna av dig om du vill ha dem skickade till dig, om du har frågor eller vill ha mer information. Mvh Ester, Chark-SM

Ester | 2013-12-13 10:24:26

Jag röstar på Martin Söderkvist! Vet vilket enormt slit det är att vara både producent och förädlare, som Martin är.

Malin Nelson | 2013-12-11 18:27:07

Jag röstar på coola Linda Nilsson!

Mia | 2013-12-11 17:45:49

Jag röstar på kandidat nr 1. Med 50% gener från Karlskrona och vackra Blekinge var det lätt att välja. Karlskroniterna är inte speciellt lättflörtade men den här killen har gott renommé men har naturligtvis fått arbeta för det och alla de länder som erbjuds har en tradition på goda saker inom hans gebit. Han kan säkert fånga upp något gott och därmed utöka sin verksamhet.

Lena Pettersson | 2013-12-11 00:57:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *