Saker börjar falla på plats i mitt kök!

19 december - 2013 | 6 kommentarer

Nu kära vänner, börjar det arta sig i mitt kök!

Och det är ju tur, för snart ska julskinkan kokas!

I går kom köksfläkten äntligen på plats och idag kom i alla fall en hylla upp som jag kunde ställa upp ett par av mina personliga ting!

Det ska bli flera hyllor men jag var tvungen att prova mig fram. Skulle jag ha rostfria hyllor eller svarta?

Jag föll för rostfria hyllor som finns på Ikea och som faktiskt rätt enkelt gick att såga till till rätt längd.

Och sen kom jag på det viktigaste!

Vände dom upp och ner, blanka sidan neråt eftersom de sitter så högt upp och jag vill ju se den glänsa när jag lagar mat!


Cecilia! Fläkten kan kopplas både som utsug eller kolfilter. Jag har riktigt utsug och jag har köpt den på Electrolux home (http://www.electroluxhome.se/Vitvaror/flakt/Vagghangda/) Biggan! Tack du härliga! Sara! Jag med:)! Maud! Hoppas du sov gott! Som du ser hittar jag inte rätt säng och sover lite knackigt för tillfället.....Njut av ditt lov! Kristina H! Åh, så gott det låter! Ska jag prova och God jul och tack själv! /Monika

monikasmat | 2013-12-21 10:30:07

Hej Monika, så fint kök. På tal om skinka: I min familj har vi en tradition som jag måste dela med mig. På lillejulaftons kväll så äter vi den varma skinkan med rödkål, potatismos och senap, till det ett gott rödvin. Det är en helt perkekt kombo. God Jul och tack för all inspiration!

Kristina H | 2013-12-20 22:22:54

FINT! Jag har jullov, fint det också fast på ett annat sätt. I morgon tar jag sovmorgon innan allt julstök startar.

Maud | 2013-12-20 17:18:17

Ääälskar kaklet!

Sara på Vardag.nu | 2013-12-20 10:13:15

Jättesnyggt! Och matchande blå/vit tillbringare på hyllan!... heja heja Monika!!!

Biggan | 2013-12-19 23:28:41

Ditt kök ser ut att bli jättefint! Jag har en fråga, är det en "riktig" fläkt (med utsug) eller en kolfiberfläkt? Om det är en kolfiberfläkt, var har du köpt den?

Cecilia | 2013-12-19 18:36:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *