Min julskinka är provsmakad!

22 december - 2013 | 4 kommentarer

Nu är min julskinka klar och provsmakad!

Gjorde min griljering på 1 äggula, 3 msk flytande honung, 3 msk stark/söt senap och 1 dryg dl ströbröd. Supergott!

 


Elin Maria! God Jul till dig! Och visst är barnen här och jag ser framemot att fira min första jul i stan! Henrik! Lycka till med allt och ha en riktigt God jul! Maud! Hoppas skinkan blev bra! Och ha en riktigt God och skön jul! /monika

monikasmat | 2013-12-24 11:06:40

Tack för tipset! Låter gott och din ser jättefin ut. Formen, rund och hög, är viktig. Skinkan griljeras och avsmakas i kväll här hemma.

Maud | 2013-12-23 11:48:21

I år har jag valt att dela inspirationen i julköket mellan din fantastiska julbok och Mäster Mannerström. Ska bli intressant att se om hans kreationer når upp till dina, i min tolkning. Skinkan som kommer från hans bok är i ugnen nu, griljerad helt utan ströbröd, känns spännande. Passar framförallt bra eftersom min son är glutenintolerant. God Jul!

Henrik | 2013-12-22 19:54:51

DU, DET LÅTER SÅ GOTT DIN GRILJERING, ATT JAG TAR DEN TILL MIG, RAKT AV. TACK SÅ MYCKET ! ROLIGT ATT NI SMAKAT DEN REDAN. FÖLJER DITT EXEMPEL. GOD START NU PÅ DEN LJUSHÖGTID, SOM VÄNTAR OSS. SKA DU HA BARNEN NÅGOT HOS DIG ? ALL KRAFT OCH FFRID TILL DIG.

ELINMARIA SUNDBERG | 2013-12-22 17:16:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *