Schlager Prosecco!

1 februari - 2014 | 5 kommentarer

Nu har jag lagt min Schlager prosecco på kylning inför kvällen!

Det blir ju spännande!

Jag kan ännu inte säga hur den smakar men beskrivningen bådar gott:

”Ett torrt, friskt och fruktigt mousserande vin med inslag av gröna äpplen, päron, persika och citrus!”

Och som väl är kommer ju schlagerkvällarna tillbaka så ni kan prova nästa gång!


Maud! Javisst! Och den var inte så tokig! Erika! Åh, men nu är du väl frisk hoppas jag? Och vad kan vara bättre isåfall än att njuta av en schlagerprosecco?! Sofia! Helt ok! Elin! Åh,,Jag avskyr alla former av dieter och tycker att mina kollegor hänger på den ena svängen efter den andra. Ät det du vill, 3 mål om dagen, men kanske inte så mycket av allt som du är van vid eller som du skulle vilja och absolut inte jämt. Jag är alldeles säker på att den dieten fungerar allra bäst! Och en promenad om dagen skadar inte! Lycka till! /Monika

monikasmat | 2014-02-03 22:19:06

Hej Monica! Jag älskar dina recept! En hypotetisk fråga: om du behövde gå ner ca 25 kg i vikt, hur skulle du äta då? Kram Elin

elin | 2014-02-03 11:12:27

Den ser ju i alla fall väldigt schlager ut! ;) Hoppas den smakade gott.

Sofia | 2014-02-03 09:48:30

Sedan jag blev sjuk i höstas, är jag försiktig med alkoholhaltiga drycker, men bubbel i de flesta former är svårt att motstå. Prosecco älskar jag!

Erika | 2014-02-02 16:27:41

Hur än innehållet smakade så är ju flaskan i perfekt blå färg för ditt kök. Snyggt!

Maud | 2014-02-02 09:38:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *