Halstrad varmrökt lax!

10 februari - 2014 | 0 kommentarer

Idag var det väl ändå lite vår i luften? Tänk om det kunde snabba på lite nu och bli vår snabbt, snabbt, snabbt!

Och då passade ju något som jag verkligen gillar att äta till, såväl lunch som middag, en ljummen sallad med något matigt inslag. Ikväll blev det matiga inslaget halstrad varmrökt lax . Och jisses så gott det blev!

Ta en bit varmrökt lax och halstra den hastigt i en panna med smör på ganska hög värme. Det behövs bara ett par tre minuter på varje sida. Toppa en sallad med laxen och häll till sist över min magiska basilikasås. Ni kommer inte att bli besvikna, jag lovar!

Och detta var också en perfekt middag efter den härliga kvällen igår med gamla kompisarna Glenn och Glenn från Göteborg!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *