Bullfest, bullfest hela dagen!

23 februari - 2014 | 10 kommentarer

Idag bakade jag bullar minsann!

Blåbärsbullar, äppelbullar, mandelbullar med vanilj och ruskigt goda hasselnötsbullar fyllda med den klassiska nötcrémen!

Välkommen imorgon Wolfgang!


Hej Monika! Bakat dina goda syltbullar från rosendals trädgårdscafe bok. blev jättegoda,jättebra recept! Gjorde några med hallonsylt sen resten med vaniljkräm från rosendals kokboken. den vaniljkrämen är den godaste! Gjord på äkta vanilj. Den gör jag alltid om jag ska ha vaniljkräm eller vaniljsåsen från samma kokbok. alltid godast med äkta vaniljstång i. tack ännu en gång för jättegott recept!

Nadja | 2014-07-17 19:25:27

Härligt Maud! Lycka till! Monika

monikasmat | 2014-03-06 13:45:27

Monika och ElinMaria, tack för engagemanget om mitt arbete. Jag har börjat ändra inriktning på mitt yrkesliv så ni är helt rätt ute. Era kommentarer värmer och tack för att ni bryr er om mig. Kram

Maud | 2014-03-03 19:51:05

Maud! Jag håller med Elin Maria! Har du börjat fundera så bör du göra slag i saken! Och Elin Maria- Du är för söt som engagerar dig i oss alla! Linda! Jag älskar lussebullar! /Monika

monikasmat | 2014-03-03 10:56:40

Hej Monika, Jag älskar bullar, och helst skall de vara hembakade eller bakade med omsorg på ett litet bageri. Dina bullar ser väldigt goda ut, och är det säkert också! Min egen specialitet är lussebullar, som jag bakar varje jul. Ha det bra.

Linda | 2014-02-28 17:56:56

MONIKA, NU NÖJER JAG MIG MED ATT SJUNGA SÅNGEN OM BULLARNA & NJUTER AV DOFTEN, DETTA PASSAR EXTRA BRA, EFTERSOM JAG HAR NAMNSDAG IDAG. DET VÄCKER SÅ LJUVA MINNEN OM HUR DET VAR EN GÅNG. NU ÄR DET BARA VI KVAR MIN BROR & JAG & VI GÖR DET BÄSTA AV DAGEN. DANSEN STARTAR JU I KVÄLL & DÅ ÄR ÅTMINSTONE JAG SOM GJUTEN. HA DET GOTT VÄNNEN. TREVLIG HELG TILL ER !

ELINMARIA SUNDBERG | 2014-02-28 10:56:28

MAUD, OJ ! OM DU BÖRJAR FUNDERA I DE DÄR BANORNA SKALL DU FULLFÖLJA. ANNARS KAN DET BLI ÅNGER SEDAN KANSKE INTE MÖJLIGHETEN ÅTERKOMMER PGA ÅLDER, ORK & LÄGET. JAG TOG TJL & VAR BORTA I 3 TERMINER & GJORDE ANNAT. DET VAR NYTTIGT. EFTER DETTA ÅTERVÄNDE JAG & DÅ KÄNDES DET BRA. SÅ UNNA DIG ETT BYTE, OM DU HAR CHANSEN. DET ÄR MITT TIPS.

ELINMARIA SUNDBERG | 2014-02-28 10:50:35

Ja det är superskönt. Utan loven att andas ut på skulle läraryrket vara alltför tungt. Funderar av och till ändå pga den tunga arbetsbelastningen på att byta bana.

Maud | 2014-02-27 21:27:29

Maud! Ja, mandelsnitten är ljuvliga! Och det måste vara skönt för er lärare med sportlov! /monika

monikasmat | 2014-02-25 15:27:02

Äntligen sportlov! Hur skönt som helst efter en rivstart av vårterminen med nytt jobb bl.a. Bullbak blir det nog inte den här veckan men dina Mandelsnitt med hallon ska jag nog få till. Följer såklart din blogg fastän jag inte hinner kommentera. I sommar blir det stor ombyggnad av köket härhemma och jag sneglar naturligtvis på ditt nya kök och inspireras av det. Har ju gillat ditt kökskakel i flera år nu. Vita luckor är självklart i alla fall......nu ska här planeras. Må så gott!

Maud | 2014-02-24 16:57:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *