Trädgård och mat!

20 mars - 2014 | 2 kommentarer

Trädgård och mat går ju hand i hand….

Ikväll var det bokrelease för fantastiska trädgårdsböcker

hos min favoritaffär Oscar&Clothilde

Anders Ekberg kämpar på med kvalité som vanligt, nu från bokförlaget Arena!

Och tänk!

Nu fick jag en ny bokidé!

Den har med trädgård och mat att göra såklart!


Elin Maria! Åh,,,fastande!? Vilket elände! Men frukosten kommer att smaka:)! /Monika

monikasmat | 2014-03-21 19:01:50

GOD MORGON MONIKA ! JAG VET EXAKT HUR DET KAN KÄNNAS, NÄR MAN ÄR MITT UPPE I NÅGOT ANNAT & ÅSSÅ KOMMER DEN DÄR NYA TANKEN. FÅNGA DEN, KÄNN PÅ DEN, BÄR DEN ? DET BLIR SPÄNNANDE ATT FÅ HÖRA, NÄR DU UTVECKLAR DEN. LYCKA TILL MIN VÄN ! JAG TAR NU ETT VARV TILL TVÄTTSTUGAN, SKA SEDAN TILL LABBET FÖR PROVTAGNING, ÄR FASTANDE & DRÖMMER OM FRUKOSTEN SÅ KLART. ÖNSKAR EN GOD HELG TILL ER. LET´S DANCE.

ELINMARIA SUNDBERG | 2014-03-21 07:20:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *