Vackert för påskbordet och glada kursdeltagare!

7 april - 2014 | 1 kommentar

Lördagen bjöd på ett kärt återseende med alla glada bygdegårdare! Vi lagade Halstrad pilgrimsmussla med timjan och tomatsmör, Grön vårsoppa, Kycklingsoppgryta med ingefära och min supergoda smulpaj med jordgubbar och rabarber. Och så här glada blev deltagarna av all den goda maten!

IMG_7527

IMG_7524

Jag hann också med att ge lite dukningstips till påskbordet!

påskpynt

 


TACK SNc4LLA ff6r dina ve4nliga ord hos mig! Jag blev verkligen supelgrad ff6r dem och nu ke4nns det e4nnu be4ttre att vara tillbaka :-).Vad roligt ff6r er att kunna tjuvinviga utbyggnaden under julen och att det verkar bli som ni har te4nkt er! Det ser verkligen fint ut redan nu, se5 jag kan te4nka mig hur snyggt det kommer att bli ne4r det e4r fe4rdigt :-).Jag he5ller med dig - Leilas magasin verkar klart lovande. Trots att jag i likhet med Frf6ken Fre4ken inte har insett Leilas storhet hittills (kan bero pe5 att jag inte e4r se5 ff6doe4mnesintresserad ;-) se5 kan jag te4nka mig att det blir en bra helhet ne4r inredning och tre4dge5rd kommer till.Hoppas nu att ni fe5r ett ge4ng fina mellandagar pe5 hf6glandet!Kram fre5n Helena

Fede | 2015-11-12 13:02:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *