Förord, vintillstånd och klänningar!

16 april - 2014 | 5 kommentarer

Den lediga onsdagen försvann i ett förord till min nästa bok, byråkratin kring vintillstånd till cafét på Thielska och den underbara uppgiften att prova klänningar hos Camilla Thulin!

Först var jag tvungen att nå alla myndigheter (inte lätt!) sedan kom jag inte mer än till hälften med texterna till boken men sen började det roliga- prova klänningar!

Jag fastnade för 2 inför långfredagens övningar i Nyhetsmorgon. Bilden är inte riktigt rättvis för den vänstra har en fantastisk cerice färg som jag tycker passar väl till påsk. Vilken tycker ni?

camilla Thulin


Mirjam! Grattis:)! Och nej, det var inte jag som ordnat tävlingen! Glad påsk och lycka till i köket! Maud! Åh, så härligt! Och ja, nu har jag bestämt mig, det blir cerice! Glad påsk och njut av sol och golf! Monika

Monika Ahlberg | 2014-04-17 22:24:23

Ja absolut den cerisefärgade. Jag njuter av sol och golf i Portugal. Ingen påskstress här bara härliga dagar. Lycka till med Nyhetsmorgon och Glad Påsk.

Maud | 2014-04-17 17:10:27

Hej! Igår när jag öppnade brevlådan låg där en tjock, tung postpåse. Jag förstod inte vad det kunde vara, jag hade inte beställt nåt. Öppnar och finner din bok Monikas menyer som Expressen tävlade ut för ett tag sen. Jag hade vunnit!!!! Jag hade t o m glömt av att jag skickat in ett mail om det. Så glad över en fantastiskt fin bok!!!!!! Nu ska det lagas - både det ena och andra! Kom ju perfekt till påsk också! Tack!!!! (Är kanske inte du som ordnat tävlingen(?), men i alla fall!) God och glad påsk önskar jag dig! Mirjam

Mirjam | 2014-04-17 08:53:54

Elin Maria! Yes! Det lutar åt cerise! Kram och glad påsk till dig oxå! /Monika

Monika | 2014-04-16 21:21:38

DU, JAG GILLAR DIG & DITT KLÄDVAL. SÅ ROLIGT, ATT DE KOM TILL SIST. DEN CERISA VAR JU VÄLDIGT HÄRLIG. OCH DEN I SVART VAR HELLER INTE DUM. KANSKE ÄR DEN MER KVÄLLSBETONAD. GLAD PÅSK VÄNNEN !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2014-04-16 20:42:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *