Redo för påsk och Nyhetsmorgon!

17 april - 2014 | 3 kommentarer

Hoppas ni såg dokumentären ikväll på SVT om den besynnerlige bankiren Ernest Thiel. Bankirens ande vilar än idag över det vackra jugendpalatset Thielska Galleriet på Kungliga Djurgården där jag också driver ett café! Vi har öppet alla dagar i påsk och ni är varmt välkomna på konst, lunch och fika!

Imorgon bitti blir det Tv igen! Jag gästar Nyhetsmorgon och bjuder på en absolut sista minuten meny i turbofart! Missa inte det!

8,25, 9,16 och 11,15 är det dags! Och jag är redo!

påskägg

 


Ewa! Ja man lägger dom runt ögonen och de kommer från excuviance. Annars är glada skratt, ett gott liv och sömn ett bra tips:)! Härliga Elin Maria! Tusen tack själv! Och det visade sig att Jenny hade en likadan i sin garderob.... /Monika

Monika Ahlberg | 2014-04-24 08:56:32

Vet att du skrev om några ögonpads som skulle vara bra vad var det ? Eller har du några andra bra tips ? Du är ju helt slät under ögonen. Ewa

Ewa | 2014-04-20 19:42:05

HEJ & KUCKELIKU ! SÅ KUL DET BLEV MED KLÄNNINGARNA DÅ ? ! HADE DU MED BÅDA ? FÖRST SÅG JAG JU JENNY & SÅ KOM DU. SÅ SNYGGT DET VAR. DET VAR" LIVE " PÅ DEN CERISA EN ANING ANNAN NYANS, FANTASTISKT VAR DET HUR SOM. SMIDIGT DET DÄR MED SAVOYKÅLEN. JAG TESTADE FÖR NÅGOT ÅR SEDAN RÖDKÅL, SOM JAG GJORDE EN VAS AV. BLEV MYCKET BRA. NÅGOT MINDRE SAVOY HAR JAG HAFT I JULKORGSARRANGEMANG. MYCKET ANVÄNDBART DETTA. DU HAR ETT SÅDANT HÄRLIGT DRIV, & MAN RYCKS MED. TACK ATT DU KOM MED LEKFULLHET, FÄRG, KUNNANDE, SKRATT,FAST HELT SERIÖS. DU MIXAR " SKITBRA " DU VET HUR VI " SKA TAS. " GRATTIS MONIKA & GOD FORTSÄTTNING PÅ HELGEN. TACK ATT DU LYSTE UPP MORGONEN.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2014-04-18 09:17:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *