Kärt besök och underbar utsikt!

29 april - 2014 | 4 kommentarer

Idag hade jag kärt besök i cafét på Thielska Galleriet!

Sanna och Micke kom på lunch!

Micke Persbrandt, Sanna Lundell, Monika Ahlbeg

De fick ner såväl lax med sallad, romsås och basilikapotatis som kakor och kaffe såklart. Kul och trevligt!

Och utsikten från mitt kök på Thielska är bedårande! Fullt med vita sippor!

IMG_7705

 


Erika! Nej, jag vet! Det är ju min "gamla" utsikt eftersom Thielska ligger nästan vägg i vägg med mitt hus på Djurgården. Och det betyder en del, att se det gröna om dagarna! Maud! Ja, jag älskar vitsippor! Och Vi hade en trevlig stund Micke, Sanna och jag. Jättekul att de kom! Anna! Yes! /monika

Monika Ahlberg | 2014-05-03 17:34:24

Vitsippor är verkligen bedårande... älskar't! Kram Anna

Channal | 2014-05-02 14:21:35

Utsikten från ditt fönster är oslagbar! Finns det något härligare än en vitsippsbacke om våren? Synen av Micke är heller inte så dum! Lyckliga dem som fick äta av din goda lax. Skön första Maj till dig.

Maud | 2014-05-01 11:05:45

Ingen dålig utsikt, så där nästan mitt i stan! Jag avundas de med fin utsikt. Iofs har jag gröna träd utanför mitt arbetsrum men til hösten flyttar vi och då får jag lite mer grönt utanför. Härligt!

Erika | 2014-04-29 22:34:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *