Hemma hos mig!

13 maj - 2014 | 4 kommentarer

Min nya utsikt!

stadsträdgård

Såklart att den inte går att jämföra med min förra på Djurgården, men den är inte så tokig för att ligga mitt i stan!

Det kliar däremot i odlingsnerverna och eftersom balkongen ännu inte är på plats lär det dröja innan jag kan så ett frö och se det växa!

Men jag kommer att ta igen det i framtiden, det lovar jag!

Tills dess får vi nöja oss med att jag fejar på i mitt nya hem. Och i går var det hallens tur!

IMG_7837

Men jag kunde såklart inte hålla mig borta från köket!

Fick upp en tavla i alla fall!

IMG_7844


Anna! Yes! Och tack för dina timmar! Elin Maria! Ja, är det inte underbart att så och skapa? Jag ligger ju lite på halvfart nu men kommer snart igen! Hoppas det gick bra för brorsan i Göteborg! Maud! Ja Jisses så jag längtar! Men som du säger så Gud ske lov har jag Marstrand! Men jag kommer att skapa min/ny trädgård! och detta med bilderna är en katastrof och under progress..... /Monika

Monika Ahlberg | 2014-05-24 17:52:57

Ha ha bra regler tycker jag. Hade så bra! Hälsningar Anna som provjobbade;)

Anna Mikaelsson | 2014-05-23 13:51:28

JA, JAG SKREV JUST TILL DIG, MEN DET FÖRSVANN VISST LÄNGS VÄGEN ? JAG KOMMENTERADE : ATT VI NOG BÅDA HAR KÄNSLA FÖR HELA VÄXTPROCESSEN. OCH DU ORDNAR OCKSÅ MED & I LÄGENHETEN..... JAG HAR EN FÖRMÅN ATT FÅ VARA MED I EN GRUPP HÄR I VÅRT BOSTASHUS. VI HAR SKAFFAT PALLKRAGAR, FÖRODLAT, PLANTERAT UT SMÅ PLANTOR OSV. MYCKET ARBETE, STOR GLÄDJE. EN LISA FÖR SJÄLEN. VI LÄR OSS NYA SAKER. JAG HAR SMYCKAT, JA, GJORT DEKOREN TILL NUMERA " GLITTER -- & GLAMOURTRÄDET. " AV VAD JAG VET FRAM TILL IDAG, ÄR DET BARA JAG , SOM VÅGAT MIG PÅ BALKONGODLANDET TIDIGARE. JAG DOKUMENTERAR " FRÅN AX TILL LIMPA. " JAG ÖNSKAR DIG FORTSATTA GODA DAGAR I & UTANFÖR BOSTADEN. MIN BROR SPRINGER PÅ FREDAG I GÖTEBORGSVARVET, DIT HAN RESER MED SITT ARBETE TIDIGT PÅ MORGONEN DÅ. HA DET SÅ GOTT !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2014-05-14 09:25:42

Förstår att du längtar efter att så och plantera. Det är ju härligt när allt gror och växer vid den här tiden. Det är ju skönt att bo på landet men ibland längtar jag in till stan och mer lättskött. Stan i Stockholm är ju underbar. Du får njuta extra av naturen på ditt älskade Marstrand i sommar. Bra husregler tycker jag och så sant det är: Mum's the boss. Vet du att det inte går att se alla bilder när man öppnar din bloggi ipaden. Set funkar på datorn i alla fall. Må så gott!

Maud | 2014-05-13 21:13:46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *