Äntligen sprang William ut och Nyhetsmorgon imorgon bitti!

5 juni - 2014 | 7 kommentarer

Ja, Äntligen!

Sprang William ut!

William studentplakat

IMG_8069

Efter diverse timmar på flak Stockholm runt var han redo för sin mottagning hemma. (Efter en dusch och en stunds vila såklart….)

studentbuffe

kaksymfoni 1

kaksymfoni 2

Och det blev en rejäl fest vill jag lova, hela natten lång!

Nu förbereder jag mig för mitt och Patriks besök i morgondagens Nyhetsmorgon!

Drottningkaka

Det blir kakor, både små och mellanstora mjuka från såväl min nya bok, ”Kakor- små och mjuka” och kakbordet på Thielska Galleriet!

9.35 och 10.20 är det dags. Missa inte det!

 

 


Thomas! Absolut! och Tack! Elin Maria! Åh, tack fina du! Monika

Monika Ahlberg | 2014-07-20 12:54:30

Vilka goda kakor! Blir nyfiken på mandelsnittarna med hallon också!

Lotta - en kaka i ugnen | 2014-06-29 00:27:36

Tack Gulay! Tiuden är kort i TV och nu var ju Patrik med. Boken kommer i dagarna! Lycka till med allt! Monika

Monika Ahlberg | 2014-06-08 15:07:44

Ett STORT grattis till din son. Förra året tog min ena dotter studenten. Jag gjorde 5 av dina rätter. Sa stollt att recepten. kommer från dig härliga människa. Men det var jobbigt attbgöra buffe,ändå var i bara 12 personer. Jag sa till min andra dotter när det är dags för dig blir det catering. Om två år det dags för student nr 2. Stressen är bortglömd:)). Vi mammor slutar aldrig att oroa oss för våra barn. "Varför tar hon sabbatsår,varför läser hon inte vidare?" Sedan kommer andra fasen. Varken jobb eller lägenhet växer på träden:)). Om man inte har det bra ställt förstås och köper lägenhet till sitt barn. Kollade på dig idag,tyckte att det var konstigt att du inte gjorde reklam av din bok och sa vilken dag den kommer ut. Eller har jag missat det? Jag gillar inte programledarna. Tycker inte att de är lika jordnära som du:). Men smaken är olika.

Gülay | 2014-06-06 17:28:40

Elin Maria! Tusen tack och hoppas du blev nöjd! Thomas! Boken kommer i dagarna! Jag hade inte sett den själv förrän idag i TV! /Monika

Monika Ahlberg | 2014-06-06 16:40:14

Hej Monika, Såg dig på Nyhetsmorgon idag. Som vanligt såg det så gott ut allt som du gör! Jag undrar om din nya bok finns att köpa nu? Ha det fint! //Thomas

Thomas | 2014-06-06 11:50:06

GRATTIS HELA FAMILJEN & FRAMFÖR ALLT TILL WILLIAM, DENNA GLÄDJENS DAG ! SÅ AVSLUTAS ETT KAPITEL & NÅGOT NYTT SKALL TA VID. FIN KILLE MED FLUGA Å ALLT. BRAVO! JAG SKA VÄNTA PÅ DIG MONIKA I MORGON ! VÄLKOMMEN I RUTAN. JAG VET, ATT DET BLIR BRA. DU KOMMER MED VÅR SOMMAR. TACK !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2014-06-05 20:47:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *