Sommar, Sommar, Sommar!

22 juni - 2014 | 5 kommentarer

Nu har startskottet gått för Sommar i P1! Timbuktu och Sanna Nielsen kan slappna av!

Jag måste sparka igång!

bild

En runda runt ön hjälpte mig på traven!


Hej EVA Jag köpte boken för 12 dagar sen från en bokhandel. Jag saknar också sök funktionen. Det konstiga är att bloggaren Andreas Ivarson som också bloggar här har sök funktionen kvar. Jag har mailat flera gånger till allt om mat ansvariga,men aldrig fått något svar.

Gülay | 2014-06-26 09:08:31

Hej Monika! Jag kommer att lyssna till ditt radioprogram i juli. Ha en fin sommar, önskar Linda

Linda | 2014-06-25 22:11:42

Hej Monika! Grattis till nya boken!! Har den börjat säljas än? En annan fråga, har för mig att man kunde söka efter recept på din gamla blogg men hittar inte någon sådan funktion nu, stämmer det? Njut på ön och låt sommarprogrammet komma från hjärtat så blir det bra :-) Hälsningar Eva

Eva | 2014-06-25 16:01:25

OJ, MONIKA DU TYCKS FÅ JOBBA JÄMT. HOPPAS DU LÄRT DIG ATT KOPPLA AV / I FRÅN. ÄR DU I MARSTRANDSHEMMET PÅ BILDEN ? ELLER ÄR DET STADSBILDEN HÄR I STAN ? SNYGGT FODRAL SER JAG PÅ BORDET, JA FLITENS LAMPA LYSER. ATT DU BEHÖVDE TA EN TUR ÖN, FÖRSTÅR JAG SÅ VÄL. JAG HÅLLER TUMMARNA & ÖNSKAR DIG DET BÄSTA !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2014-06-23 17:51:37

Jag ser fram mot den 20 juli! Samtidigt som jag lyssnar står jag sannolikt och bakar tårtan till min 7-åriga dotters kalas dagen efter. Då hade jag så gärna velat ha den turkosa klänningen du har i senaste numret av Hänt Extra, från nyinvigningen av Rubinen. Var har du köpt den och vilket märke är det? Lycka till med förberedelserna inför sommarprogrammet! Hälsningar Anna-Karin

Anna-Karin Lundin | 2014-06-23 15:43:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *