Hemmareportage, SM i Mathantverk och fantastiskt erbjudande!

5 september - 2014 | 2 kommentarer

Ja, kära vänner!

Här är det som vanligt tvära kast!

Efter en gårdag som innehöll såväl ett reportage från mitt hem för Expressen där jag faktiskt avslöjade vad som dolde sig under duken till mitt perfekta soffbord!

IMG_8931

Min inflyttningspresent från Glenn Strömberg– 2 kartonger av hans vidunderligt goda pasta!

Sedan begav jag mig till Thielska Galleriet där Magdalena Ribbing höll ett bejublat föredrag och vi fick mängder med kvällsgäster till kafét!

Och i morse flög jag till Växjö!

IMG_8933

Lämnade ett Stockholm i strålande sol för att landa i ett dimmigt och småkallt Växjö. Tänk att jag aldrig lär mig att klä mig rätt och packa rätt! Jag kom sommarklädd och har helt fel kläder i väskan!

Nu har jag checkat in på hotel Pm & Vänner.

Här ska jag tillbringa helgen och agera ordförande i SM i mathantverk.

Det kommer säkerligen att bli lika gott, trevligt och innovativt som alla de andra åren!

Bara att vässa smaklökarna för nu drar det igång!

Och medans jag ägnar mig åt att smaka på marmelader och grönsaksinläggningar skulle ni kunna ta del av Allt Om Mats fantastiska erbjudande!

Nu kan ni göra era egna sockerbullar!

Ni får min bok ”Kakor- små och mjuka” vid tecknandet av en prenumeration av 6 nr på Allt Om Mat. Och allt detta för endast 149 kr!

aom_bloggbild

Bara att slå till!

Och det gör ni här!


Gûlay! Tack! /Monika

Monika Ahlberg | 2014-09-08 19:47:29

Hej Monika Min dröm är att lyssna på någon föreläsning som du håller i Har tjatat till några här i Halmstad. Men inget blev av. Det var verkligen kanon erbjudande från allt om mat.Jag betalade bara för boken mer än den summan-:) Men mina personliga favoriter är dina kokböcker. Många av dina rätter har blivit väldigt populära hos oss. Mina döttrar brukar säga ohh blir det Monikas mat-:) Några favoriter är röd currykyckling med kokos,snabb kalkongryta med broccoli och svamp,het kycklingwok. Största favoriten är Williams vårpasta med grönt och lövbiff-:) Tack ♥

Gülay | 2014-09-05 11:21:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *