Gott Nytt År!

1 januari - 2015 | 9 kommentarer

Kära Vänner!

Ett riktigt, riktigt Gott Nytt År vill jag önska er så här på årets första dag!

Jag ser framemot att anta nya utmaningar och upplevelser tillsammans med er under år 2015!

Och framför allt, ser jag framemot en bättre teknik på sajten. Jag har haft problem att lägga upp inlägg, framförallt bilder hela julen som ni kanske märkt, vilket varit synd då jag har och haft många goda råd att ge kring både julmat och julbak!

Men som tur är blir det ju jul nästa år igen och nu blickar vi bara framåt!

Gott Nytt År Monika och Glenn

 

 

 

 


Maud! Det blir den, det vågar jag lova! Gott Nytt till dig också! /Monika

Monika Ahlberg | 2015-01-07 13:27:34

Jag har också saknat dig Monika med alla dina tips och goda råd i matlagningen. Jag har lärt mig så mycket av dig. Det är bara att hoppas att tekniken blir bättre detta år 2015 så att vi kan fortsätta följa din blogg. Lycka till med både arbetsliv och privatliv. Ett riktigt Gott Nytt År till dig från mig.

Maud Blomfeldt | 2015-01-04 16:56:11

Åh, Åse! Vad kul att se dig här igen! Skönt att veta att du trots allt alltid funnits här! Gott Nytt År! /Monika

Monika Ahlberg | 2015-01-03 10:16:58

... Jo då Biggan ,. jag ligger och "trycker" i vassen !! Läser Monikas blogg kontinuerligt,..( har dock inte kommenterat i den på länge). Ett alldeles väldigt gott 2015 till er alla,.. med matkreatören Monika i spetsen .

Åse | 2015-01-02 22:29:56

Äh, Biggan! Vilken fin kommentar, tack! Och jag håller med, så roligt när ni gamla godingar dyker upp igen! Stor kram och hoppas du får ett underbart nytt år! /Monika

Monika Ahlberg | 2015-01-02 20:40:39

Gott Nytt År Monika till dig och så skönt att allt verkar fungera igen på bloggen! Ja du ser, nu börjar vi komma tillbaka här, det känns finemang! Åse kanske sitter och trycker någonstans, hoppas hon hittar hit igen också.... ;-) Hoppas nu att ditt nya år blir fint och att du får ha ett gott år. Vi är många som verkligen tycker om dig Monika! Kram och lycka till med både kärleken och allt du företar dig.

Biggan | 2015-01-02 18:22:29

Elin-Maria! Fina, fina du! Tusen tack och nu tror jag att jag hittat ett sätt att hantera tekniken! Och du har väl sett att TKB och Biggan var på besök:)! Gülay! Tusen tack och yes! /Monika

Monika Ahlberg | 2015-01-01 19:49:16

Så fina ni är. Jag ser framemot att läsa dig även 2015. Så sant så nu blickar vi framåt. God forsättnig.

Gülay | 2015-01-01 19:09:59

HEJ, GOTT NYTT ÅR & TACK FÖR DET GAMLA ! SATT HÄR & TÄNKTE : ATT VA´17 HAR HÄNT MED MONIKA ? Å SÅ ÖPPNADE JAG DATORN OCH DÄR POPPADE DU UPP. SÅ ROLIGT ATT FÅ DIG TILLBAKA. SAKNADEN HAR VARIT STOR, MÅ DU TRO.KUNDE INTE ENS I FANTASIN TÄNKA, ATT " DET SKET " SIG MED DET TEKNISKA. TRODDE, ATT DET BARA STRULAR HOS MIG. DET KÄNNS MYCKET BRA, ATT FÅ HA DIG " VID MIN SIDA ", JA ÅTMINSTONE FRAMFÖR MIG PÅ SKÄRMEN. MYCKET GOTT SÅ.KAN TYCKA, ATT VI ÄR LITE AV " GAMLA BEKANTA " DU FICK JU IGÅNG MIG ATT VÅGA SKRIVA..... & SÅN´T GLÖMMER JAG INTE. JAG PASSAR TILLFÄLLET ATT TACKA FÖR ALLT DU HAR BETYTT FÖR SÅVÄL MIG SOM MIN BROR.DU HAR STÖTTAT PÅ FLERA NIVÅER. TACK SÅ MYCKET FÖR DET. JA, JAG TÄNKTE, ATT JAG SKULLE SKRIVA TILL DIG IDAG " ÄNDÅ " DÅ " LÄNGT " & SAKNADEN VARIT MÄRKBAR. Å SÅ PLÖTSLIGT BARA FANNS DU DÄR. VÄLKOMMEN TILLBAKA DU VERKLIGT DUKTIGA KVINNA & ALL GOD FORTSATT KRAFT TILL DIG. VI HÅLLER TUMMARNA FÖR FRAMTIDSTEKNIKEN. KRAM & HÄLSNINGAR !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2015-01-01 17:05:49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *