The Big Five!

2 mars - 2015 | 4 kommentarer

Kära vänner!

Jag befinner mig i Sydafrika på en fantastisk resa. Inte nog med att här ska besökas vinproducenter som Stellenbosch och producenten bakom Amarula likören så ägnar jag mig även åt Safari!

Och redan idag lyckades jag nästan få ihop till ”The Big Five”. Elefant, lejon, vattenbuffalo, Noshörning och Leopard. Det är bara elefanten som saknas men den ska jag få fatt i imorgon!

Å andra sidan vägde synen av zebror, gnuer, gaseller, alpackor, allehanda fåglar, ödlor och fantastiska giraffer upp avsaknaden av elefanten.

Giraff

Och som om detta inte vore nog så bor jag alldeles underbart på Kapama Private Game Reserve som ligger på gränsen till Krugerparken.

Och eftersom jag inte duschat sedan jag lämnade Stockholm ska jag nu ta ett bad i mitt underbara badkar!

Badkar  Kapama Buffalo resort

Och för er som vill följa mig lite mer och oftare från min resa så finns jag även på instagram: monikaahlberg och på min officiella facebooksida såklart! Monika Ahlbergs Mat

God Natt!


Tack Maud! Och ja, Jisses! Idag har jag umgåtts med 5 Lejoninnor, 1 hyena, och en hel elefantfamilj! Mer om detta kommer såklart men internet laggar..... Monika

Monika Ahlberg | 2015-03-03 21:56:01

Åh Monika, så underbart för dig att få se dessa vilda djur. Det låter som om du är ute på rena drömresan. Hoppa i badet nu!

Maud | 2015-03-03 19:18:14

Gûlay! Och jag fortsätter här! Du är såvälkommen! /Monika

Monika Ahlberg | 2015-03-03 14:55:53

Härliga bilder Monika. Njut av varenda sekund,vilket jag tror att du redan gör. Jag forsätter följa dig här,för det andra har jag inte kommer inte att skaffa fram heller.

Gülay | 2015-03-03 11:32:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *