Trädgårdsdags!

13 april - 2015 | 3 kommentarer

Ja, Ni som följt mig länge och i livet på Djurgården, vet ju att det brukar vara bråda dagar så här års!

Dahlior ska förodlas, frön ska sås och det har varit ett evigt grävande!

Idag började jag på min nya trädgård!

Min trädgård i stan och på min balkong!

odla på balkong

Det här kommer att bli bra, det känner jag på mig!

Jag köpte till och med ett växthus, nu kör vi!


Mian! Ha ha:)! Petra! Ja, Jisses! Så mycket som hänt! Och visst saknar jag min trädgård men detta kommer att bli bra! Och jag kommer att få ihop nya buketter! Monika

Monika Ahlberg | 2015-04-15 10:50:13

Odlingstrappa...: )

Mian | 2015-04-14 10:56:31

Hej Monika! Oj så längesedan jag läste din blogg! Så mycket som hänt i ditt liv (och mitt också inser jag). Tänker på dina buketter med skira sommarblommor du plockade in från din trädgård. Själv har jag också bytt trädgård, till en större och frodigare. (hmm, kanske jag inte ska säga till dig som saknar din förra....?) Jag tror det kommer växa och spira på din balkong! Odla på höjden!

Petra | 2015-04-14 08:03:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *