Trädgård på balkong!

21 maj - 2015 | 5 kommentarer

Nu börjar min trädgård på balkongen växa fram!

Här finns numera olivträd, jordgubbar, dahlior, rosor, clematis, luktärter, pelargoner, violer, tomater och kryddor som gräslök, dill, persilja samt timjan.

Jag har ju turen att inte ha någon insyn framifrån. Egentligen heller inte från sidan då min närmaste granne sällan använder sin balkong. Men jag har ändå känt att jag vill göra min trädgård på balkongen till ett privat rum. Därför har jag köpt två spaljéer i svart stål, (samma som räcket) som jag surrat ihop och fast i räcket med svart ståltråd och på så sätt fått en hög ”vägg” där mina clematis och luktärter ska få klättra! Hur väl clematis trivs med luktärter får tiden utvisa men jag är hoppfull!

Clematis och luktärtSedan har jag satsat på stora krukor. Stora krukor med olivträd, jordgubbar och klätterrosor! Jag har till och med planterat min älsklingars New Dawn….

olivträd jordgubbarMin örtagård finns på en piedestal i sällskap med en stor kruka med två sorters dahlior!

Dahlia, gräslök, dillNu väntar jag bara på att allt ska blomma och hela min balkong blir till en prunkande bukett!

Och häromdagen fyllde världens bästa dansare, Ana Laguna 60 år och det firades med ett fantastiskt trevligt kalas!

Ana Laguna


Mian! Yes! Och det är kul! Carolina! Japp! och tack:)! /monika

Monika Ahlberg | 2015-05-31 21:06:45

Oj vad du fått det fint snabbt på balkongen!!

carolina | 2015-05-28 09:14:50

Fint det växer! : )

Mian på Finaste mattan | 2015-05-27 18:39:05

Tack fina du Elin Maria! Hoppas det gick bra för din bror på Geteborgsvarvet! Själv har jag varit i Norge på ännu ett födelsedagsfirande bland snötäckta berg och rikligt med regn i Molde! Monika

Monika Ahlberg | 2015-05-25 15:17:58

SÅ HÄRLIGT MED DINA ODLINGAR MONIKA. STORT GRATTIS ! DET KOMMER ATT BLI SÅ HÄRLIGT. MYCKET KÄRLEK HAR DU SATSAT & DU SKA " RIKT BELÖNAS. " ROLIGT MED FESTEN OCKSÅ. DET ÄR ÄVEN DU PÅ MÅNGA VIS. ORA ET LABORA HETER DET JU. KANSKE ÄR VI BÅDA SÅ ? GOD FORTSÄTTNING MED ALLT. MIN BROR SPRINGER I MORGON I GBG PÅ " VARVET " & DET KÄNNS SÅ GOTT I MITT HJÄRTAT, " SOM GAMMAL GÖTEBORGARE," JA DU VET. DE RESER FRÅN HANS ARBETE & GÖR EN TUFF RESA ÖVER DAGEN. HEMMA RUNT MIDNATT, TACKET GÅR NU TILL HANS FANTASTISKA PERSONAL. PINGSTEN STÅR FÖR DÖRREN & ALLT GOTT ÖNSKAS DU MED DE DINA.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2015-05-21 10:51:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *