Flaggspel och test av färska kräftor!

4 augusti - 2015 | 4 kommentarer

I morse när jag tog min sedvanliga runda runt Kungliga Djurgården trodde jag för en sekund att jag var på Marstrand! Min runda avslutas ju numera längs Gröna Lund, Galärvarvet, Spritmuseet, Vasamuseet och Junibacken.

Men oj vilken härlig syn med alla segelbåtars flaggspel i gästhamnen dag!

flaggspel, Galärvarvet

Inte så vanligt här i Stockholm som på Marstrand!

Och så har det varit ny kräfttest!

Idag var vi ett glatt gäng som fick äta oss igenom 8 olika färska kräftor för Svenska Dagbladets räkning. Lite enklare än den förra för Aftonbladet som innefattade ett 30-tal och också blandat färskt och fryst i ett huller om buller.

Och ja, vi var helt överens om vilka 2 som var bäst!

Kräftor, SVD, Monika Ahlberg

Resultatet kommer att finnas för läsning i fredagens SVD.


Mian! Jag tycker inte att man kan säga att importerat kött är bättre än vårt svenska generellt. Köttet är bra om djuret har mått bra! Och vi har mycket gott kött från glada djur i vårt land! Sedan finns det säkert gott kött även från såväl Skottland som andra länder. Nu tror jag i och för sig att Jureskog har startat en verksamhet med just kött från Skottland....och det kan han väl få göra så länge som han är ärlig med vad som är bra och inte bra. /monika

Monika Ahlberg | 2015-08-07 18:43:05

Idag är vi sååå arga på Jureskog, vad tycker du om hans åsikt vad gäller att skotskt importerat kött är bättre än vårt egna svenska? Grrr... säger vi på FINASTE MATTAN blogg!

Mian på Finaste mattan | 2015-08-06 10:00:40

Hej Elin-Maria! Tack! Och vi får hoppas på mera sol! Idag tycks man ju regna bort men får se det som bra museiväder:)! Och Greklandsresan har vi inte bokat ännu men funderar på september. /Monika

Monika Ahlberg | 2015-08-05 10:13:03

OH, SÅ HÄRLIGT MONIKA ! DU HÅLLER STILEN, SKÖTER RUNDAN, FESTAR PÅ KRÄFTTEST. DET ÄR JÄTTEROLIGT. SOMMAR I STAN, FLAGGSPEL T.OM. VÄLKOMMEN HEM ! NU KANSKE DET BLIR NÅGRA SOMMARDAGAR HÄR OCKSÅ ? NÄR DRAR NI TILL GREKLAND ? HA DET GOTT !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2015-08-04 22:08:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *