Elle Mat och Vin 20 År!

11 september - 2015 | 2 kommentarer

Nu är vi på väg för att fira en grymt bra tidning!

Elle Mat & Vin fyller 20 år och det kommer säkert att bli hur trevligt som helst!

Monika ahlberg


Hej natali! Och oj! Så tråkigt att du ser våra bakverk och smörgåsar som du beskriver det. Jag är grymt stolt över vad vi presterar och vi får komplimanger dagligen för det vi serverar. Och självklart använder vi bara smör (och inte margarin som du påstår) till såväl kakorna som smörgåsarna och till Bjudbrödet! Att du sedan upplevde mig nonchalant är både tråkigt och ledsamt. /Monika

Monika | 2015-09-28 22:41:38

Hej, i helgen har jag och mina vuxna barn har besökt Monicas Cafe,jag ville äta och hade stora förväntnigar på den omtalade Monicas mat och bakverk. Vid Entre till Cafe såg jag och mina barn en tråkigt syn på mackor,fika bröd och backelse mm...Allt var grått! Det såg ut som en amatör har lagat och bakat ett och annat. Såg tråkigt och grått utt. Vad var det för nåt??? Vi tapade direkt mat och fika sug efter 2 minuter. Jag har tänk att jag måste smaka åtminståne en räksallad. Japp, medans jag väntade på att den skulle göras i ordning så tänkte jag att kan hugga i lite surdegsbröd med smör. Så fort jag tog första tugga av den så kallad macka då känner jag att det var inte smör... utan smaklös MARGARIN! Japp! Snabbt spottar jag ut den bit och frågar efter smör. Jag går fram till MONICKA och frågar efter smör. Hon svarar noncalant att det är Smör jag äter.Jag känner mig direkt ovällkommen och hon tittar när på hela mig och min person. OJ,OJ!! Vad jag blev utkastat med hela hennes Storhet. Jo, Monica, efter att ha sett dig på TV och trott gott om dig så har jag blivit otroligt besviken. Även mina barn har kännt samma sak.Synd! Vi tycker om mat och vill gärna tro om att den som profilerar sig både i TV och säljer kokböcker då ska den person ska kunna laga mat, mm. Och ha en trevlig bemötande och attytid. Tänk på det. En besviken besökare...

Natali | 2015-09-22 15:54:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *